Завантаження ...

Вітаємо з перемогою Василя Ломаченка

Вітаємо з перемогою Василя Ломаченка фото

Боксеру з України Василю Ломаченко вдалося перемогти у 16-й раз за час своєї професійної кар’єри. Він переміг ганця Річарда Коммі рішенням суддів. Бій Ломаченко - Коммі відбувся в Нью-Йорку, на кону стояв титул Інтерконтинентального чемпіона WBO у легкій вазі. Переможець бою також міг отримати наступним суперником Джорджа Камбососа - чемпіона світу за трьома версіями у легкій вазі.

Коммі - ексчемпіон світу, який здобув 30 перемог та лише 3 поразки. Статистика Ломаченка до бою - 15 перемог та 2 поразки. Обидва боксери були чемпіонами світу, обидва програвали Теофімо Лопесу.

Зі старту бою Ломаченко підняв темп, який йому вдалося тримати упродовж усього поєдинку. Українець методично атакував суперника упродовж поєдинку, а особливо помітною його перевага стала з четвертого раунду.

У сьомому раунді Василь Ломаченко відправив суперника в нокдаун, але не добив його.

Водночас, закликав кут Коммі викинути "рушник" та здатися, але цього не сталося.

Останні раунди бою пройшли під контролем Ломаченка, хоча Коммі кілька разів намагався контратакувати і наносити свої удари. У підсумку, бій Ломаченко - Коммі пройшов усю дистанцію - 12 раундів, а переможця визначили записки рефері.

Усі судді віддали перевагу Василю Ломаченка - він переміг з рахунком 117-110, 119-108, 119-108.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия