Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Шахтар» націлився на Жеремі Бога

«Шахтар» націлився на Жеремі Бога фото

Хавбек клубу «Сассуоло» та збірної Кот-д’Івуару Жеремі Бога може змінити клубну прописку, повідомляє журналіст Фабриціо Романо у соціальній мережі Twitter. Донецький «Шахтар» намагається вмовити атакуючого півзахисника «Сассуоло» Жеремі Бога перейти до українського клубу. На 24-річного івуарійця вже давно претендує «Аталанта».

Наступний матч «гірників» запланований з «Олександрією» в рамках української Прем’єр-ліги. Як і передбачалось, клуб з Донецька являється значним фаворитом цього протистояння. БК 1хСтавка пропонує такі коефіцієнти на цей матч: П1 - 8.8, нічия - 5, П2 - 1.3. Прочитать огляд з відгуками від користувачів про БК 1хСтавка можна за посиланням - https://odds.ru/bookmakers/1xstavka/.

Як повідомляє відомий італійський інсайдер Фабриціо Романо на своїй сторінці у Твіттері, головний тренер «гірників» Роберто Де Дзербі, який раніше працював з Бога в «Сассуоло», дуже хоче бачити Жеремі у своєму складі. На івуарійця також претендує «Аталанта», яка бачить у ньому заміну для російського півзахисника Олексія Миранчука, в якого у січні закінчується контракт.

Варто зазначити, що саме «Аталанта» поки що лідирує у гонці за право підписання Бога, однак «Шахтар» спробує перехопити гравця у бергамасків. Можливо, українському клубу доведеться перебити трансферну пропозицію «Аталанти», яка становить €20 млн.

Жеремі Бога перейшов до «Сассуоло» у липні 2018 року з лондонського «Челсі» за €10 млн. Його контракт із зелено-смугастими діє до 30 червня 2023 року.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: