Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Чернігові запрацює ковзанка

У Чернігові запрацює ковзанка фото

Незважаючи на пандемію все одно в Чернігові відбудеться святкування Нового року та Різдва.  Попередньо це обговорили на нараді у мерії наприкинці листопада. На думку міського голова Владислава Атрошенка, варто вжити «обережні кроки», щоб на Красній площі «трішечки зробити святковий настрій».

– Треба людям допомогти вийти зі стану пригніченості. Та і на свіжому повітрі ризики передачі вірусу не вищі, ніж у громадському транспорті чи супермаркеті, – сказав міський голова.

Ялинка буде встановлена на звичному місці – на Красній площі. А от щодо розташування ковзанки, було принаймні два варіанти.

Керівник управління культури Олександр Шевчук запропонував ідею встановити ковзанку теж на центральній площі міста, проте переміг Горсад.

– Якщо це буде парк – ми трохи розпорошимо людей, щоб не було великих скупчень. До того ж потім буде легше прибирати і не доведеться паралізувати рух транспорту, – резюмував обговорення Атрошенко.

Також він додав, що після завершення пандемії у міській раді розглянуть питання повернення ковзанки на Красну площу. Можливо, вже на наступний сезон.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: