Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Шаран: не хочеться у суперники збірної України грандів

Шаран: не хочеться у суперники збірної України грандів фото

26-го листопада заплановано проведення жеребкування, в якому визначиться суперник національної збірної України на матчі плей-офф Чемпіонату світу з футболу 2022 року. Відомий український тренер Володимир Шаран прокоментував свої надій, щодо жеребкування плей-офф чемпіонату світу, яке пройде вже 26-го листопада. 

Матчі плей-офф заплановані на березень 2022 року, зробити ставку на них з вигідним коефіцієнтом можна в популярній БК Вінлайн. Контора пропонує багато ставок на топові спортивні події у світі з прибутковими коефіцієнтами. Для зручності у використанні БК, слід завантажити Вінлайн на Андроїд чи IOS.

Шаран вважає, що найприйнятніший варіант із суперників був би для української команди не з грандами. Експерту здається, що, як часто трапляється, українці потраплять на італійців. На думку тренера, українському націоналу, скоріше за все, попадеться такий суперник, якого їм не хочеться. 

Шаран каже, що було б бажано аби національна команда зіграла з такою командою, з якою вони гратимуть на рівних. Але при цьому, сама гра покаже як буде. Також спортсмен відмітив, що краще, коли гра вдома, ніж гра на виїзді.

Нагадаємо, збірна України обіграла збірну Боснії та Герцеговини з кінцевим рахунком 2:0. Таким чином, посівши друге місце в турнірній таблиці, українці пробилися у матчі плей-офф Чемпіонату світу з футболу 2022.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: