Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Інтер» - «Шахтар»: міланці оформлять перемогу

«Інтер» - «Шахтар»: міланці оформлять перемогу фото

У рамках п'ятого туру на груповій стадії Ліги чемпіонів зіграють «Інтер» та «Шахтар». Букмекери у перемозі «Інтера» не сумніваються. На перемогу міланців в букмекерській конторі Мелбет дають 1,4, нічия йде із коефіцієнтом 7,74, гостей можна взяти за 6,4.

На порталі «Рейтинг Букмекерів» розповіли, де знайти зеркало Melbet, якщо офіційний сайт БК не відкривається.

«Інтер» після перерви на матчі збірних зіграв важливу гру проти «Наполі» в Серії А. І що особливо важливо - зумів її виграти. Міланці у топів цього сезону не вигравали — ні у «Реала» у ЛЧ, ні у «Юве» у чемпіонаті, ні у «Лаціо» та «Мілана». І тут — гарна перемога у грі проти «Наполі», лідера чемпіонату.

«Шахтарю» локальний чемпіонат зараз не такий цікавий, як групова стадія Ліги чемпіонів. А тут у донецьких футболістів справи йдуть не найкращим чином — лише 1 бал у 4 іграх, одна нічия у грі з «Інтером» та три поразки. Не вражає й різниця забитих та пропущених м'ячів – 1:9.

«Інтер», як і «Реал», поки що в плей-офф проходить. Але розслаблятися ще зарано — на хвості «Шериф», який набрав 6 очок.

«Інтеру», звичайно, треба перемагати, щоб уникнути складнощів в останньому турі. 

На них чекає гра з мадридським «Реалом», тому в цій зустрічі міланцям треба перемагати. «Шахтареві» вже навряд чи щось світить — навіть плей-офф Ліги Європи, тож господарі у цій зустрічі скоріше за все здобуть перемогу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: