Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Який відтінок волосся вважається трендовим

Який відтінок волосся вважається трендовим фото

Смайлікі, проділ збоку, завужені джинси - окоління Z охрестило майже всі тенденції, що полюбилися світу, як cheugy - застарілі, базові і "протилежні модним". І здається, в цей список потрапило і світле волосся. Дана тенденція пронеслася по світових салонах краси і вже помітна по багатьом знаменитостям, включаючи Хейлі Бібер, Джіджі Хадід і Карі Делевінь, які відмовилися від своїх світлих локонів на користь більш темного кольору. Пропонуємо ближче дізнатися, що входить в поняття "дорога брюнетка".

На думку стилістів, бути повністю блондинкою вже не актуально. Сьогодні можна вибрати один з двох стильних варіантів: більш природні нейтральні кольори або модні і яскраві кольори. Причина, в першу чергу, - бажання зберегти здоров'я і красу волосся.

Хейлі Бібер зрадила звичний блонд (фото: instagram.com/haileybieber)

Покоління Z більше прагне до природності, приймає структуру волосся, грає з нею і робить життя набагато простіше", - говорить стиліст по волоссю Маріано Руїс. Як відомо, інтенсивне освітлення волосся - досить травматичний процес. Незважаючи на те, що на ринку є безліч продуктів для підвищення міцності волосся, з часом локони втомлюються і ламаються.

Дорога брюнетка Дорога брюнетка

Джіджі Хадід з новим кольором волосся (фото: instagram.com/gigihadid)

Однак є й інша думка. Стиліст по волоссю Джейсон Коллієр стверджує, що застаріли певні техніки, такі як "відблиски" і балаяж. "Бути блондинкою все ще в моді, - сказав він. - Немодними стають, скоріше, техніки, такі як відблиски і переходи, так як вони вимагають певного догляду, а люди схиляються до більш простих стилів обслуговування".

Дорога брюнетка Дорога брюнетка

Кара Делевінь також прихильниця "дорогої брюнетки" (фото: instagram.com/caradelevingne)

Майстер згоден з тим, що природність стає все більш модною і що клієнти відчувають себе більш впевнено з рідним кольором волосся. Але не може говорити про приплив клієнтів-брюнеток.

ред моїх клієнтів насправді збільшилася кількість тих, хто хоче стати блондинкою", - сказав він. Також додавши, що в зимові місяці люди схильні вибирати більш темні і багаті тони... Але після кількох останніх локдаунів часто шукають більш невибагливий стиль фарбування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: