Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Стало відомо, як може виглядати авто Apple

Стало відомо, як може виглядати авто Apple фото

Це вже більше не є таємницею. Apple працює над своїм власним електромобілем. Очікується, що його дебют відбудеться в 2025 році. Про це повідомляє РБК-Україна Авто з посиланням на AutoEvolution.

Перша візуалізація: яким може бути автомобіль Apple

Судячи з атмосфери повної секретності, проект Apple Car для технологічного гіганта з Купертіно є пріоритетним. Незважаючи на навколишню проект завісу таємниці, експертам компанії Vanarama вдалося візуалізувати майбутню новинку на основі численних патентів зареєстрованих Apple.

Перша візуалізація: яким може бути автомобіль Apple

Як видно з опублікованих рендерів, основною ідеєю автомобіля Apple є тотальна цифровізація. По суті, весь інтер'єр машини являє собою безліч дисплеїв. Що, само по собі, і не рідкість за нинішніх часів - це Магістральна тенденція в сучасному автомобілебудуванні. Але є цікавий нюанс-водій автомобіля Apple зможе сам налаштовувати положення елементів управління. Цікавим є і відкривання передньої і задньої дверей назустріч один одному, щоб зробити доступ в салон зручніше, а також развповертающую.

Перша візуалізація: яким може бути автомобіль Apple

Однак конкурентноздатність автомобіля на ринку визначають реалізовані в ньому передові технології. І в цьому році генеральний директор Apple Тім Кук натякнув, що в компанія розробляє якусь "систему автономного управління".

А потім Apple змінив до себе директора з програмного забезпечення Tesla Autopilot Крістофера Мура. Про свою роботу Мур звітуватиме перед Стюартом Бауерсом-ще одним топ-менеджером, який перейшов в Apple з Tesla.

Перша візуалізація: яким може бути автомобіль Apple

За повідомленням агентства Bloomberg, що посилається на "людей, близьких до цього питання", автомобіль Apple може дебютувати в 2025 році - якщо все піде за планом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: