Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Андрій Шевченко призначений на посаду головного тренера «Дженоа»

Андрій Шевченко призначений на посаду головного тренера «Дженоа» фото

45-річний український фахівець став цікавим для однієї із команд Серії А. Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко наближається до повернення до тренерської роботи. Український фахівець підписав контракт з італійським клубом до 2024 року. Крім нього на посаду головного тренера претендував колишній наставник «Ювентуса» Андреа Пірло та екс-тренер «Спартака» Доменіко Тедеско.

«Дженоа» у 12 матчах набрав 9 очок і посідає 15-те місце у турнірній таблиці Серії А. Проте відрив від зони вильоту становить лише одне очко. Наступний матч відбудеться 21-го листопада проти могутньої «Роми». БК не впевнені, що нові підопічні Шевченка у змозі здолати команду Моуриньо. Паріматч пропонує коефіцієнт на перемогу команди Шевченка 4.5, тоді як перемога команда Моуриньо оцінюється в 1.76. Якщо є проблеми з доступом до офіційного сайту БК, на порталі «Рейтинг Букмекерів» розповіли де знайти актуальне зеркало букмекерської контори Паріматч.

Також повідомлялось, що саме колишній прем'єр-міністр «Дженоа» Сільвіо Берлусконі рекомендував клубу призначити головним тренером команди екс-наставника збірної України Андрія Шевченка.

Цікаво, що саме Берлусконі свого часу придбав Шевченка для «Мілана» у київського «Динамо». 

Нагадаємо, що Андрій Шевченко залишив посаду головного тренера збірної України після Євро-2020, коли у нього завершився контракт з УАФ. Пізніше на прес-конференції фахівець заявив, що не збирався залишати національну команду, проте глава УАФ Андрій Павелко не захотів обговорювати з ним питання продовження трудового договору.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: