Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Ворскла» - «Чорноморець» - полтавська команда фаворит матчу

«Ворскла» - «Чорноморець» -  полтавська команда фаворит матчу фото

Букмекери вважають господарів фаворитом у цьому протистоянні.У 13-му турі чемпіонату України «Ворскла» у Полтаві прийме одеський «Чорноморець». Господарі цілком обґрунтовано вважаються фаворитом.

Перемога «Ворскли» на цей матч стоїть у лініях букмекерів 1,61. Як правильно робити ставки на футбол і які є стратегії на ставки розповіли на сайті «Рейтинг Букмекерів».

В активі господарів п'ять перемог у шести минулих матчах (включно з Кубком над «Вересом») при одній поразці, яку їм нелегко наніс «Шахтар» (0:2). При цьому у турнірній таблиці УПЛ команда Юрія Максимова замикає призову трійку, випереджаючи «Зорю» лише на один бал. Очевидно, що втрата очок у майбутній грі явно не входить до планів колективу із Полтави.

Команда суперників міцно влаштувалися в зоні вильоту, набравши за 12 турів всього сім очок – одна перемога, чотири нічиї та сім поразок. При цьому «Чорноморець» дуже слабко грає в атаці, забиваючи в середньому один м'яч за гру.

Сюди ж слід додати, що «Ворскла» обігравала «Чорноморець» у дев'яти з десяти попередніх матчах між собою. Можна припустити, що господарі, які набрали хід, у цьому матчі знову засмутять кризового суперника.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: