Завантаження ...

Таксист, що віз Полякова, дав нові свідчення

Таксист, що віз Полякова, дав нові свідчення фото

таксист, що віз ародного депутата від Чернігова Антона Полякова, передумав і видав іншу версію подій, ніж ту, яку розповів на місці патрульним. Про це розповів речник МВС Артем Шевченко. – Його перші свідчення не були щирими. Ті свідчення, які він дає зараз під протокол, відрізняються від тих повідомлень, які він робив одразу під час спілкування з поліцейськими, – розповів Артем Шевченко.

За його словами, тепер таксист не стверджує, що підібрав потерпілого випадково не вулиці. Навпаки – він «деякий час» їздив з автомобілем, у якому був Антон Поляков. З якою метою – поки у поліції не повідомляють.

А вже потім Антон Поляков пересів з автомобіля, в якому їхав, до таксі, де і помер.

– Поляков не був випадковим пасажиром...Зараз з водієм таксі ідуть різні слідчі дії щоб встановити щирість свідчень і його роль у справі. Поки що підозри немає. Якщо слідство побачить, що можна вийти на підозру – повідомимо, – додав речник МВС.

Також Артем Шевченко повідомив, що у справі фігурує три основні свідки. Крім водія таксі це ще дві особи. За повідомленням ЗМІ одна з них – помічник депутатки Анни Скороход Руслан Джамбулатов, з яким провів вечір загиблий. Саме у його машині їхав Поляков до того, як пересісти до таксі. Хто третій свідок у поліції поки що не повідомляють.

Нагадаємо, народний депутат від Чернігова (округ №206) Антон Поляков помер 8 жовтня. Його тіло у салоні таксі виявили патрульні, які зупинили автомобіль, що порушило правила дорожнього руху.  Чоловіка намагались реанімувати лікарі швидкої, але згодом констатували смерть.

За першими свідченнями водія, він підібрав пасажира випадково – той зупинив з руки машину і дав домашню адресу. По дорозі йому стало зле і водій вирішив їхати до лікарні.

За два дні поліція повідомила, що в організмі Полякова виявили не лише алкоголь, але і наркотик під назвою методон. Наразі поліція вивчає кілька версій, серед яких і отруєння – навмисне чи випадкове.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия