Завантаження ...

Коронавірус забрав життя вагітної жінки на Чернігівщині

Коронавірус забрав життя вагітної жінки на Чернігівщині фото

Стало відомо, що у місті Чернігів від коронавірусу померла вагітна жінка. Був 22 тиждень вагітності. Про це повідомив під час наради у мерії керівник Міської лікарні №2 Владислав Кухар. За словами лікаря, протягом минулого тижня у Чернігові від коронавірусу померло 18 людей. Серед них і 39-річна жінка, яка перебувала на 22-му тижні вагітності. Дитина також не вижила. – Це страшна трагедія, – прокоментував він цю інформацію.

Загалом, за словами Владислава Кухаря, ситуація залишається напруженою. Наразі, станом на 12 жовтня, на лікарняних ліжках з діагнозом COVID-19 перебуває 239 пацієнтів. Усього зараз розгорнуто 255 ліжок, тож завантаженість складає 93,7 %.

За минулий тиждень захворіло 639 людей, а одужало – тільки 208. Схожа пропорція і щодо госпіталізованих: до лікарень лягли 168, а виписалися лише 69.

Серед госпіталізованих є 17 вакцинованих людей. Але, за словами Владислава Кухаря, майже усі вони не встигли отримати другу дозу вакцини, або ж отримали її зовсім недавно – імунітет ще не встиг виробитися.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия