Завантаження ...

Нові тарифи на переоформлення автомобіля

Нові тарифи на переоформлення автомобіля фото

На позачерговому засіданні Кабмін України вніс зміни до деяких постанов, зокрема ті, які регламентують вартість адміністративних послуг. Зокрема, чиновники збільшили ціну реєстрації та перереєстрації транспортних засобів. До того ж було встановлено єдину ставку для всіх категорій транспорту. Тепер під час першого обліку або перереєстрації автомобілів, українцям доведеться платити 200 грн.

 Раніше ця послуга для власників легкових машин обходилася в 190 гривень 15 копійок (якщо авто вітчизняного виробництва, сума знижувалася до 152,60 грн). Тариф оформлення мототранспорту становив 186,15 грн.

Також Кабмін збільшив вартість зберігання номерних знаків у сервісних центрах МВС. Раніше автомобілістам доводилося платити по 3,6 грн за добу, тепер тариф підняли до 9 гривень. При цьому цінник на самі номери і бланки залишився колишнім. Він становлять 178,20 і 312 грн відповідно.

Нагадаємо, що уряд України переглянув порядок обміну посвідчення водія. Завдяки внесеним правкам, автомобілісти України можуть замовити права через додаток “Дія” і отримати у оператора поштового зв’язку “Укрпошта”. До того ж водіям дозволили готууватися до теоретичної частини іспиту з ПДР онлайн.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия