Завантаження ...

Найважливіша істота на землі - бджола

Найважливіша істота на землі - бджола фото

Вчені прийшли до висновку, що найважливіша комаха на планеті Земля - бджола. Важливість бджіл в житті людини Це пов’язано з тим, що вони дають нам мед і віск, беруть участь в запиленні рослин, впливають на кількість рослинної і навіть тваринної їжі. До чого призведе зниження чисельності комах. Без бджіл ми втратимо горіхи, зернові продукти, овочі і фрукти. Зниження чисельності популяцій цих комах може привести до того, що домашні тварини будуть позбавлені звичного корму.

Адже в багатьох країнах птахів і тварин годують шкаралупою і лушпинням від горіхів, а кількість корму безпосередньо залежить від урожаю тих же горіхів протягом сезону. Якщо бджоли вчасно не запилять горіхові дерева, то врожаю чекати нічого, а, значить, відбудеться природне зниження популяцій домашніх тварин і птахів.

Виступ екологів

Екологи з організації «Спостерігачі Землі» виступили з повідомленням про значимість бджіл в екосистемі планети і донесли до відома присутніх інформацію про те, що частина видів бджіл знаходиться на сьогоднішній день в списку вимираючих і закликали присутніх людей глибоко задуматися над масштабом катастрофи, що насувається.

Вчені сказали, що чисельність багатьох видів бджіл неухильно зменшується через природні процеси і застосовування людиною інсектицидів, зміни кліматичних зон на земній кулі, зменшення кількості рослин на Землі. Вони звернули увагу присутніх на конференції на те, що бджоли допомагають нам насичувати свій організм киснем, адже ці працьовиті комахи обпилюють рослини, які в свою чергу виробляють кисень.

Бережіть популяцію бджіл, адже від цього залежить ваше життя!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия