Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що означає монета в дверці автомобіля

Що означає монета в дверці автомобіля фото

Порада від досвідчених водіїв: перед тим, як сісти за кермо добре огляньте своє авто. Серед злодіїв зараз набирає популярність нова фішка, про яку ви напевно не чули. Бандити стають все більш нахабними і тепер використовують дуже зухвалий і простий спосіб злому вашого автомобіля. Перед тим, як сісти в автомобіль, огляньте всі його двері.....

 

Порада від досвідчених водіїв: перед тим, як сісти за кермо добре огляньте своє авто. Серед злодіїв зараз набирає популярність нова фішка, про яку ви напевно не чули.

Бандити стають все більш нахабними і тепер використовують дуже зухвалий і простий спосіб злому вашого автомобіля. Перед тим, як сісти в автомобіль, огляньте всі його двері. Чи немає вставленої в зазор між ручкою і замком монетки? Якщо ви пропустите цей момент і просто поїдете, швидше за все, нічого не трапиться. Найцікавіше буде вночі. Коли ви прийдете додому.

Ви зайдете в будинок і будете абсолютно спокійні: ви ж закрили двері за допомогою дистанційної системи керування сигналізацією. Але через монетку замок на одній із дверей не спрацює – і злодій легко відкриє її. Щоб переконатися, що ви в безпеці, завжди перевіряйте двері!

Будь ласка, передайте це повідомлення своїм друзям, щоб вони знали про це! Безпека – справа колективна!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: