Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Навіщо запасатися шпильками в бардачку автомобіля

Навіщо запасатися шпильками в бардачку автомобіля фото

Шпилька дуже корисна річ. Причому стосується це як домашнього господарства, так і транспортного засобу, який так чи інакше є в розпорядженні більшості співвітчизників. За допомогою цього нехитрого на перший погляд предмета можна вирішити безліч проблем. Деякі з яких створюють автомобілістам безліч головного болю....

 

Шпилька дуже корисна річ. Причому стосується це як домашнього господарства, так і транспортного засобу, який так чи інакше є в розпорядженні більшості співвітчизників. За допомогою цього нехитрого на перший погляд предмета можна вирішити безліч проблем. Деякі з яких створюють автомобілістам безліч головного болю.

У кожного досвідченого автомобіліста є свій власний перелік предметів, які обов'язково повинні бути в його машині, як для задоволення якихось своїх потреб, так і для розв'язання різних проблем технічного характеру, пов'язаних безпосередньо з коханою «ластівкою». Якщо в цьому списку все ще немає шпильки, то саме час її туди включити. Все тому, що саме з її допомогою можна вирішити одну дуже поширену і неприємну проблему, з якою в наших широтах рано чи пізно стикається кожен водій.

Йдеться про засмічення омивача лобового скла. Найчастіше вони забиваються навесні або восени, коли на машину летить найбільше бруду. Крім того, в зимовий період омивачі мають погану звичку замерзати, вкрившись шаром льоду. Чи потрібно говорити, що в будь-якій з перерахованих ситуацій, даний пристрій перестає справлятися зі своїми прямими функціями? А якщо ситуацію і зовсім запустити, то омивачі навіть можуть вийти з ладу.

Розв'язувати будь-які проблеми з засміченням допоможе звичайна шпилька. Найголовніше дотримуватися обережності при роботі. Пам'ятайте про те, що трубки зроблені з досить крихкого пластика. Якщо прикласти зайве зусилля, то матеріал можна легко пошкодити. Якщо трубка буде проколота, то її швидше за все доведеться повністю міняти. А тут без допомоги кваліфікованого фахівця в автосервісі не обійтися.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: