Завантаження ...

А вам відомо, як можна застосовувати активоване вугілля

А вам відомо, як можна застосовувати активоване вугілля фото

Майже кожен зможе назвати, яку користь здатне принести активоване вугілля, але більшість не знає, що цей медичний препарат здатний на більше, ніж просто вирішити питання з виведенням токсинів з організму. Представляємо весь перелік проблем, які вирішує активоване вугілля. Засіб від здуття живота і метеоризму Всі люди знають, що ....

 

Майже кожен зможе назвати, яку користь здатне принести активоване вугілля, але більшість не знає, що цей медичний препарат здатний на більше, ніж просто вирішити питання з виведенням токсинів з організму. Представляємо весь перелік проблем, які вирішує активоване вугілля.

Засіб від здуття живота і метеоризму

Всі люди знають, що таке гази. У середньостатистичної людини гази виходять 14 разів на добу. Це явище вважається цілком нормальним.

Однак якщо вас з тих чи інших причин став мучити метеоризм, або здуття живота, що супроводжується різкими болями, на допомогу прийде активоване вугілля.

Виходячи з останніх досліджень американських вчених, прийом активованого вугілля перед прийомом їжі значною мірою скорочує обсяг кишкових газів.

Вугілля може знизити рівень холестерину

Підвищений рівень холестерину в організмі збільшує ризик виникнення серцево-судинних захворювань на 100%.

Один дослідний досвід показав, що люди, які брали 8 грамів активованого вугілля щодня протягом одного місяця знизили рівень «неякісного» LDL-холестерину на 40 з гаком відсотків, при цьому обсяг «корисного» холестерину підвищився майже на 10%.

І навіщо використовувати всякі статини з їх побічними ефектами ?!

Вугілля сприяє збереженню здоров’я нирок

Хтось із читачів напевно не знає, що щодня наші нирки очищають порядку 115-140 літрів крові, з чого виробляється 1-2 літри сечі, що складається з відходів та зайвої рідини.

У комплексі з печінкою нирки вважаються найдосконалішою очисною системою, відомою людині в природі.

Але вживаючи в їжу цукор, сіль, різні консерванти, тваринні жири і білки, ви можете викликати різні хвороби та ниркову недостатність.

Причому тут активоване вугілля? При тому, що воно виводить з організму сечові токсини та іншу сечовину, яку виробляють нирки в процесі очищення крові.

За допомогою вугілля можна швидко вилікувати безліч харчових отруєнь

Отруєння харчовими продуктами – це одне з найпоширеніших явищ у всьому світі. За дослідженнями аналітиків, тільки в США кожен день реєструється понад 8 мільйонів випадків харчового отруєння.

Активоване вугілля – це один з найефективніших і недорогих способів лікування при отруєнні їжею. Якщо прийняти засіб на перших стадіях отруєння, коли проявляється блювота, понос, біль в животі, то з великою часткою ймовірності вам вдасться уникнути важких наслідків і втрачених днів над унітазом, так як вугілля повинне вивести токсичні речовини, які є причинами перерахованих симптомів.

Швидке виведення токсинів і робить цей універсальний препарат відмінним засобом при харчових отруєннях.

Застосування для очищення шкіри

Щодня пори нашої шкіри, особливо в ділянках особи забиваються жиром і брудом, що вельми старить зовнішність будь-якої людини. На жаль, майже всі косметичні засоби для очищення шкіри засновані на хімічних речовинах ненатурального походження.

Активоване вугіллячко, немов магніт або насос, висмоктує з пір будь-який бруд і весь жир, після чого шкіра стає м’якою, чистою, і шовковистою!

Засіб, що робить будь-яке волосся розкішним

Йдеться все про ті же токсини, жири і грязь, які забивають пори шкіри, роблячи зовнішній вигляд людини засаленим.

За допомогою активованого вугілля можна легко і швидко очистити волосяні фолікули, надавши їм витончений вид, що виражається в шовковитості і блиску.

Цей засіб відрізняється від шампунів тим, що останні, як правило, складаються з токсичних хімічних елементів, а вугілля – речовина суто натуральне.

Як легко відбілити зуби?

Сперечаємося, якщо її у вас немає, то ви зможете її знайти – голлівудську білосніжну усмішку? Причому, на це не треба витрачати величезні кошти, відвідуючи дорогі клініки з надсучасними лікарями.

Вам всього лише потрібно обдати зубну щітку активованим вугіллям і почистити зуби, і проробляти це 2-3 рази на тиждень.

Препарат відмінно справляються з очищенням зубної емалі, відокремлюючи від неї мікрочастинки, які є основою зубного нальоту.

Завжди приємний запах з рота

Це особливо актуально для людей, які страждають від цієї проблеми!

Вугілля є не тільки надефективними дезінфікуючим засобом, він також сприяє приведенню кислотно-лужного балансу до нормально рівня. Завдяки цьому, як зуби, так і ясна будуть надійно захищенні від бактерій, що викликають різні ротові захворювання.

Проведіть чистку зубів щіткою, посипаною активованим вугіллям і робіть це без всяких хвилювань і страхів, того що зуби залишаться чорними, тому що речовина легко виполіскується звичайною водою.

Боїтеся передчасно постаріти? Вугілля в допомогу!

Активованим вугіллям вирішують і цю проблему. Він сприяє омолодженню, даруючи шкірі свіжий вигляд, волоссю – шик і блиск, зубам – білосніжність.

Однак найцікавіше – вчені довели, що якщо приймати вугілля регулярно, з організму будуть виходити всі токсини і шлаки, що шкодять організму в цілому і конкретним органам окремо. Разом з тим, ця чорна речовина активна руйнує клітини, що сприяють передчасному старінню організму.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия