Завантаження ...

Як визначити, чи нормально працює в авто генератор

Як визначити, чи нормально працює в авто генератор фото

Генератор одна з небагатьох деталей в автомобілі, що не виходить з ладу в одну мить. Але одного разу автомобіль може просто стати і відмовитися заводитися і їхати далі. При цьому проблеми з генератором можна цілком виявити самостійно і завчасно без використання спеціального обладнання. Існує принаймні один перевірений роками спосіб,....

 

Генератор одна з небагатьох деталей в автомобілі, що не виходить з ладу в одну мить. 

Але одного разу автомобіль може просто стати і відмовитися заводитися і їхати далі. При цьому проблеми з генератором можна цілком виявити самостійно і завчасно без використання спеціального обладнання. Існує принаймні один перевірений роками спосіб, яким користуються багато досвідчених автомобілістів. Про нього сьогодні і піде мова.

Як перевірити генератор автомобіля, якщо під рукою немає спеціального тестера, а відвідати майстерню оперативно точно не вийде? Насправді все максимально просто. Перш за все варто відзначити, що найкраще проводити перевірку у себе в гаражі, а якщо його немає - то де-небудь перед великою стіною. Поставити машину слід так, щоб світло її фар падало на цю саму стіну. Далі реалізуємо нехитру процедуру.

Насамперед запускаємо двигун, далі включаємо фари, відразу після цього запускаємо всі найбільш потужні споживачі енергії в автомобілі. До останніх можна віднести обігрів скла, обігрів сидінь, кондиціонер, аудіосистему, радіо, світло в салоні і т.п. Як тільки це буде зроблено, починаємо спостерігати за поведінкою світла ламп у фарах автомобіля.

Якщо після включення додаткових джерел енергії освітлення стало темнішим, то з генератором в автомобілі є серйозні проблеми. Також про наявність проблем свідчить ослаблення світла при включенні приладів з наступним поверненням яскравості до «нормального» рівня.

Якщо ж світло фар взагалі не змінилося, то це означає, що генератор знаходиться в повністю справному стані, він не потребує перевірки або будь-якого обслуговування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия