Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Кращі українські пляжі

Кращі українські пляжі фото

Почалося літо, а значить час шукати комфортний відпочинок. Багато українців шукають комфортні місця для відпочинку поблизу моря, де не буде натовпу туристів, медуз та захмарних цін. На українських морських узбережжях чиста вода, є розкішні природні пейзажі й безлюдні острови. OBOZREVATEL зібрав фото та відео з маловідомих пляжів, ....

 

Почалося літо, а значить час шукати комфортний відпочинок. Багато українців шукають комфортні місця для відпочинку поблизу моря, де не буде натовпу туристів, медуз та захмарних цін. На українських морських узбережжях чиста вода, є розкішні природні пейзажі й безлюдні острови.

OBOZREVATEL зібрав фото та відео з маловідомих пляжів, які вражають красою і дуже подобаються відпочивальникам. Острови дозволять відпочити від цивілізації, гаджетів і шумного міста.

Кінбурнська коса на Миколаївщині (поблизу міста Очаків) манить відпочивальників приголомшливими краєвидами. З одного боку вона омивається морською водою, з іншого – прісним Дніпром. На відміну від людних та шумних курортів тут мало туристів і спокійне море. Намет у кемпінгу коштує 100-200 грн з людини. У селі Покровка готельний номер зі зручностями коштуватиме від 300 до 900 грн за добу. Кінбургська коса на Миколаївщині вражає своєю красою

У червні Чорне море в місті Южне чисте. Погода сонячна, а на пляжі небагато відпочивальників. Місто розташоване за 50 км від Одеси, проте ціни тут набагато демократичніші. У курортному містечку є паркові зони та набережні, де пологий вхід у море. Вартість готельного номера в Южному стартує від 600 грн на добу.

Бірючий острів – ділянка Феодосійської коси в Херсонській області в західній частині Азовського моря. Тут цілий рік чиста блакитна вода та білосніжний пісок. Це маловідомий пляж серед українців, готелі в заповідній зоні острова Бірючий коштують від 500 грн на добу.

Острів Джарилгач в Херсонській області називають "українськими Мальдівами". Дістатися туди можна на туристичному кораблі за 200 грн (вартість в обидві сторони) або орендувати катер приблизно за 2500 грн. Туристи живуть тут в наметових містечках з харчуванням і зручностями. Проживання на 7 днів за людину коштує від 3010 грн до 4900 грн. Погода в червні тепла і сонячна, немає медуз. Також можна розміститися в своїх наметах на території острова безкоштовно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: