Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новий корисний сервіс для пацієнтів - Чат-бот «Лікуйся»

Новий корисний сервіс для пацієнтів - Чат-бот «Лікуйся» фото

Національна служба здоров’я України для пацієнта: + 1 новий корисний сервіс для пацієнтів - Чат-бот «Лікуйся» https://t.me/likuysia_bot За допомогою цього інструменту пацієнти з онкологічними захворюваннями в доступній формі зможуть отримати необхідну інформацію щодо лікування в межах Програми медичних гарантій ....

 

Національна служба здоров’я України для пацієнта:

+ 1 новий корисний сервіс для пацієнтів - Чат-бот «Лікуйся» https://t.me/likuysia_bot
За допомогою цього інструменту пацієнти з онкологічними захворюваннями в доступній формі зможуть отримати необхідну інформацію щодо лікування в межах

Програми медичних гарантій 


Чат-бот «Лікуйся» є інструментом в месенджері Telegram. Він допоможе кожному, хто стикнувся з діагнозом «рак молочної залози», зорієнтуватися, в якому медичному закладі, які медичні послуги і в якому обсязі можна отримати безоплатно. Це стосується як послуг з діагностики онкологічних захворювань, так і їх лікування. Користувач чат-боту зможе вибрати послугу, отримає покрокову інструкцію та необхідну інформацію.

Чат-бот допоможе відстояти право на безоплатну медичну допомогу, запобігатиме проявам корупції в медзакладах, зокрема унеможливить нелегальну оплату послуг чи лікарських засобів, які є в переліку НСЗУ як безоплатні.

Проєкт «Чат-бот «Лікуйся» — боротьба з раком з безоплатними медичними послугами» втілили у життя громадські організації Ліки Контроль та Афіна. Жінки проти раку - це організація, яка захищає інтереси та надає підтримку онкопацієнткам.

тел. 066-9781078 https://www.athena-wac.com/

Детальніше - на сайті НСЗУ https://bit.ly/3pyxVkX

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: