Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вони захистять від людського негативу

Вони захистять від людського негативу фото

Варто знати про те, що щоб нашкодити не потрібно проводити особливий рітуал, як правило, достатньо негативних слів, думок в вашу сторону. Але від такого впливу можна захищатися. Пропонуємо ознайомитися з переліком простих речей, які здатні захистити від негативу оточуючих людей. Дзеркало.

 

Варто знати про те, що щоб нашкодити не потрібно проводити особливий рітуал, як правило, достатньо негативних слів, думок в вашу сторону. Але від такого впливу можна захищатися.  Пропонуємо ознайомитися з переліком простих речей, які здатні захистити від негативу оточуючих людей.

Дзеркало.

Для захисту, необхідно носити з собою маленьке дзеркальце. Воно відбиває негативні думки та слова спрямовані на людину, яка володіє ним. Носити дзеркальце можна в кишені, сумці або портмоне.

Кільце зі срібла.

Всім відомо, що срібло володіє особливими магічними властивостями. Воно блокує негативний потік, який направлений на людину. Однак, мінусом срібного кільця є несумісність з іншими дорогоцінними металами.

Нитки червоного кольору.

Червоний колір володіє дуже потужною енергетикою. Червоні речі залучають удачу, відлякують злих духів та утворюють невидиму стіну для захисту від псування й пристріту. Найзручнішим елементом є шовкова стрічка або нитка з вовни.

Шпилька.

Шпилька заключає в собі весь негатив та не дозволяє розповсюджуватись йому на володаря. Перед вдяганням, її потрібно заговорити: «Не дай мене в образу, не дай мені захворіти. Не дай удачі до мене охолонути». Приколювати шпильку потрібно в місце, де ніхто не побачить, а також ввечері знімати й вранці вдягати знову.

Сіль.

Сіль використовують у багатьох ритуалах для очищення від псування або пристріту. Для виготовлення амулету, необхідно помістити чайну ложку солі в бавовняний або шовковий мішечок. Носити можна в сумці, одязі або покласти в машині.

Хрестик.

Натільний хрестик — це сакральна та особиста річ, яка захищає людину від всього поганого. Він може бути з будь-якого матеріалу й купувати його найкраще в храмі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: