Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Допоможемо швидко засинати

Допоможемо швидко засинати фото

Останнім часом не можете швидко заснути? Турбує безсоння? Але ліки ще зарано пити і не допомагають баранчики. допоможемо вирішити цю проблему. Якщо у вас є проблеми із засинанням в нічний час то, швидше за все, ви вже пробували незліченні чаї, лосьйони і медитативні практики, щоб розслабитися і поспати. Дорослим потрібно в середньому 6-8 годин сну щоночі, щоб функціонувати на оптимальних ...

 



Останнім часом не можете швидко заснути? Турбує безсоння? Але ліки ще зарано пити і не допомагають баранчики. допоможемо вирішити цю проблему.

Якщо у вас є проблеми із засинанням в нічний час то, швидше за все, ви вже пробували незліченні чаї, лосьйони і медитативні практики, щоб розслабитися і поспати. Дорослим потрібно в середньому 6-8 годин сну щоночі, щоб функціонувати на оптимальних рівнях і просто відчувати себе нормально! Згідно з дослідженнями, нестача сну негативно впливає на ваш вагу, мислення, сексуальне життя, пам’ять, шкіру і навіть водійські навички. Так, ви правильно зрозуміли – потрібно негайно вирішити цю проблему!

Спробуйте цей простий трюк!

Якщо ви готові нарешті виспатися, спробуйте дихальну техніку «4-7-8», яка допоможе вам заснути протягом 60 секунд. Ця техніка розроблена доктором Ендрю Вейлом і поєднує дихання з медитацією, допомагаючи вашому тілу боротися зі стресом. Вейл називає її «природним транквілізатором для нервової системи», який допомагає швидко зменшити напруження і дозволяє організму розслабитись.

Суть техніки така:

дихання через ніс протягом чотирьох секунд,
утримування дихання протягом семи секунд,
а потім видихи ротом протягом восьми секунд.

Такий трюк заспокоює серцевий ритм і розслабляє. Доктор Вейл говорить, що потрібно тричі повторити «4-7-8» і ви відразу ж заснете.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: