Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Кращі дизеля по приємним цінам

Знайдеться безліч автолюбителів, хто "поважає" тільки дизель. Не можна не визнати, що у машин з таким двигуном є кілька дуже важливих переваг. Однак, як і у всьому, навіть серед кращих завжди знайдуться найкращі. Ось кілька авто з дизельними «серцями», кожне з яких змогло відзначитися в своєму сегменті ринку. 1. Renault Duster Коли потрібен компактний кросовер з хорошим...

 

Знайдеться безліч автолюбителів, хто "поважає" тільки дизель.  Не можна не визнати, що у машин з таким двигуном є кілька дуже важливих переваг. Однак, як і у всьому, навіть серед кращих завжди знайдуться найкращі. Ось кілька авто з дизельними «серцями», кожне з яких змогло відзначитися в своєму сегменті ринку.

1. Renault Duster

Коли потрібен компактний кросовер з хорошим дизельним двигуном, який буде ще при цьому і досить доступним за ціною - варто звернути свою увагу на Renault Duster. Машина відрізняється економічною витратою палива. На 100 км шляху витрачає близько 5 літрів.

2. Peugeot 408

Кращим бюджетним седаном з дизельним двигуном безумовно залишається Peugeot 408. У змішаному циклі автомобіль споживає всього 4.9 літра на 100 км. При цьому їздить на силовому агрегаті непоганої потужності для своєї цінової категорії. З інших достоїнств авто слід виділити місткий багажник - 560 літрів.

3. Volkswagen Passat Variant

Якщо в гараж хочеться поставити дизельний універсал, то це однозначно повинен бути Volkswagen Passat Variant. Машина відрізняється економічністю і непоганою динамікою для своєї цінової категорії. Витрата пального на 100 км рівна 4.8 літрів в змішаному циклі, що є дуже непоганим показником.

4. Nissan Qashqai

Серед дизельних автомобілів цю машину можна вважати кращою в області співвідношення ціни і якості. Модель непогано оснащена, є навіть регулювання керма. В обробці салону використані якісні матеріали. Автомобіль простий і приємний у керуванні, добре відгукується на дії водія.

5. Hyundai Tucson

Потрібен кросовер з відмінною комплектацією і дизельним двигуном (нехай і в своєму класі)? Тоді слід звернути увагу на Hyundai Tucson. Що ж стосується витрати палива, то в змішаному циклі на «сотню» йде близько 6.5 літрів. Крім того, у машини відмінне обладнання і досить дорога обробка салону.

6. Mitsubishi Pajero Sport

Можна брати з дизельним двигуном і повноцінний позашляховик. Якщо головний критерій при виборі (після дизельного двигуна) - прохідність, то найкращим безумовно є Mitsubishi Pajero Sport. При цьому у автомобіля не дуже ненажерливий двигун. У змішаному циклі йде 7.4 літра.

7. KIA Mohave

Хочеться, щоб поїздка була дійсно комфортною, а під капотом бурчав старий-добрий дизель? Слід вибрати KIA Mohave. Машина має непогану прохідність, потужний двигун і найголовніше - зручний і продуманий салон. Багате оснащення допомагає створити оптимальний мікроклімат в кожній поїздці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: