Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Затримані зарплати, пенсії, соцвиплати=компенсація

За цей законопроект проголосувало 323 депутати. Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроєкт, який передбачає компенсації за невчасну виплату зарплат, пенсій і соцдопомог. Про це повідомляє "Укрінформ". Законопроєкт №3817 має назву "Про внесення змін до Закону України "Про компенсацію громадянам втрати частини доходів у зв'язку з порушенням ...

 

За цей законопроект проголосувало 323 депутати.  Верховна Рада України  ухвалила у другому читанні законопроєкт, який передбачає компенсації за невчасну виплату зарплат, пенсій і соцдопомог.  Про це повідомляє "Укрінформ".

Законопроєкт №3817 має назву "Про внесення змін до Закону України "Про компенсацію громадянам втрати частини доходів у зв'язку з порушенням строків їх виплати". Документ визначає перелік видів грошових доходів, за порушення термінів виплати яких громадянам повинна нараховуватися компенсація.

Новини за темою: Пенсійний фонд збільшив виплату пенсій у січні
До такого переліку вносяться пенсії або щомісячне довічне грошове утримання, соціальні виплати, стипендії, заробітна плата та сума індексації грошових доходів громадян.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: