Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Коаліційна угода підписана

До коаліції увійшли п’ять партій: Блок Петра Порошенка, «Народний фронт», «Об'єднання «Самопоміч», Радикальна партія Олега Ляшка та ВО «Батьківщина». Нагадаємо, що 19 листопада прем'єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк заявив про готовність підписати остаточну редакцію коаліційної угоди.

 
Коаліційну угоду підписано, перемовини завершилися.

До коаліції увійшли п’ять партій: Блок Петра Порошенка, «Народний фронт», «Об'єднання «Самопоміч», Радикальна партія Олега Ляшка та ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, що 19 листопада прем'єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк заявив про готовність підписати остаточну редакцію коаліційної угоди.

За підсумками виборів, до складу Верховної Ради VIII скликання обраний 421 народний депутат, з них 225 – за партійними списками і 196 – в мажоритарних округах.

Блок Петра Порошенка отримав 132 депутатських мандати, «Народний фронт» - 82, «Самопоміч» - 33, «Опозиційний блок» - 29, Радикальна партія Олега Ляшка - 22, «Батьківщина» - 19, ВО «Свобода» - 6. Від партій «Сильна Україна», «Заступ», «Воля» і «Правий сектор» обрано по одному народному депутату в мажоритарних округах. Крім того, в 94-ти мажоритарних округах обрані депутати, які балотувалися як самовисуванці.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: