Завантаження ...

Які комедії дивилися в 2020 році частіше всього

Зовсім мало лишається до Нового року, 2020 був складним, непередбачувальним, але є в ньому і приємне. Наприклад, чудові нові фільми. Які комедії 2020 року таки вийшли у прокат і наразі доступні для перегляду в мережі – дізнавайтесь з добірці. У 2020 році чимало запланованих прем'єр довелось перенести через пандемію коронавірусу. Та не всі...

 

Зовсім мало лишається до Нового року, 2020 був складним, непередбачувальним, але є в ньому і приємне. Наприклад, чудові нові фільми.   Які комедії 2020 року таки вийшли у прокат і наразі доступні для перегляду в мережі – дізнавайтесь з добірці.

У 2020 році чимало запланованих прем'єр довелось перенести через пандемію коронавірусу. Та не всі кіновиробники скасували довгоочікувані покази, відтак кіномани змогли переглянути новинки в кінотеатрах чи на стрімінгових платформах.

"Мої думки тихі"
Дата виходу – 16 січня 2020 року
Рейтинг IMDb – 8,1

Комедійну добірку ми вирішили розпочати з новинки українського кіно, яка зуміла вразити весь світ – "Мої думки тихі". Стрічка Антоніо Лукіча розповідає про хлопця Вадима, який отримує шанс виїхати до Канади. Все, що потрібно для цього зробити – записати звуки карпатських тварин. Для звукооператора це не викликало б великих труднощів, якби у мандрівку з Вадимом не поїхала його мама. З цього й починаються курйозні пригоди головних героїв, які змусять сміятись кожного

"Погані хлопці назавжди"
Дата виходу – 23 січня 2020 року
Рейтинг IMDb – 6,6

Це продовження комедійного екшну "Погані хлопці", на яке чекали тисячі кіноманів. За сюжетом, Майк Лоурі хоче відійти від справ та насолоджуватись відпочинком з сім'єю. Вдома він залюбки переглядає улюблені стрічки та допікає дружині своїм неробством. Водночас напарник Майка – Маркус Бернетт – успішно будує свою кар'єру, забираючи небезпечні справи. І, здавалось би, знамениті поліцейські більше не стануть разом до бою, поки на одного з них не скоюють замах. Виявляється, мафія жадає розплати і головною ціллю є Маркус.

Глядачі зможуть побачити не тільки ефектні кадри стрілянини, але й курйозні витівки Майка і Маркуса.

"Їжак Сонік"
Дата виходу – 13 лютого 2020 року
Рейтинг IMDb – 6,5

Фільм "Їжак Сонік" наробив чималого галасу у прокаті. Комедійне фентезі захотіли переглянути мільйони кіноманів, які принесли стрічці прибуток у понад 300 мільйонів доларів.

За сюжетом, Сонік – інопланетянин, який має супершвидкість. Втікаючи від ворогів, він оселяється на Землі, де стежить за місцевим поліцейським-невдахою Томом. Випадково Сонік показує свою суперсилу, чим привертає увагу спецслужб. Щоб спіймати прибульця, відправляють нещадного науковця Доктора Роботніка, а головному герою не залишається нічого, як звернутись за допомогою до Тома.

"Євробачення: Історія вогняної саги"
Дата виходу – 26 червня 2020 року
Рейтинг IMDb – 6,5

Комедійний мюзикл допоможе зазирнути за лаштунки знаменитого пісенного конкурсу "Євробачення". Стрічка розповість про ісландського хлопчика Ларса, який в дитинстві побачив виступ гурту ABBA та почав жити мрією, що колись виграє конкурс. З роками багато чого змінилось у житті головного героя, однак не ціль. Разом зі своєю подругою дитинства Сігріт він створює гурт Fire Saga, який в один момент отримує шанс виступити на Євробаченні. Та які курйозні пригоди чекають на музикантів – глядачі побачать у стрічці Netflix.

Привернула увагу ця комедії і через зірковий склад. Крім виконавців головних ролей Рейчел МакАдамс і Вілла Феррелла, глядачі побачать реальних переможців Євробачення. Серед них – і українка Джамала.

"Зависнути в Палм-Спрінгс"

У стилі "Емілі в Парижі": Лілі Коллінз знялась у гламурній фотосесії для глянцюУ стилі "Емілі в Парижі": Лілі Коллінз знялась у гламурній фотосесії для глянцю
сьогодні , 10:25
Дата виходу – 20 серпня 2020 року
Рейтинг IMDb – 7,4

За сюжетом, Найлз вже кілька десятків років прокидається в один і той же день та по-новому проживає зраду коханої дівчини на весіллі їхніх друзів. Але одного дня у петлю часу потрапляє сестра нареченої, яка змінює хід подій. Курйозні пригоди, шалені витівки і відчайдушне прагнення повернутись до звичного життя: мільйони глядачів вже оцінили комедію "Зависнути в Палм-Спрінгс".

"Білл і Тед"
Дата виходу – 3 вересня 2020 року
Рейтинг IMDb – 6,1

Білл і Тед вже давно не ті музиканти-гульвіси, якими були раніше. Вони подорослішали, створили сім'ї та забули про мрію стати рок-музикантами. Однак прибулець з майбутнього нагадує головним героям, що ті повинні написати пісню, яка врятує всесвіт. Разом зі своїми доньками Білл і Тед вирушать у мандрівку в часі, щоб віднайти потрібну мелодію.

"Війна з дідусем"
Дата виходу – 24 вересня 2020 року
Рейтинг IMDb – 5,5

Неперевершена комедія розповість про американця Джека, який після втрати дружини не бачив сенсу для життя. Його донька вирішила сама доглядати за ним та запросила чоловіка жити у її домі. З цього і починаються кумедні пригоди, адже внук Джека аж ніяк не радий такому гостю. Боротьба за вільну кімнату між родичами вийшла з-під контролю та перетворилась на запеклу війну, що до сліз розсмішила мережу.

"Відьми"
Дата виходу – 22 жовтня 2020 року
Рейтинг IMDb – 5,3

"Відьми" – це ще одна чудова сімейна комедія, яка ідеально підійде для перегляду всією родиною. У центрі сюжету – історія хлопчика, який став сиротою та оселився у будинку бабусі. Від родички він добре знає, що відьми – не вигадані персонажі, а реальна загроза для маленьких дітей. Та головним героям доведеться ближче познайомитись з лиходійками, адже в місто приїжджають десятки відьом на шабаш, які не чекали опору від звичайної американської сім'ї.

"Борат 2"
Дата виходу – 23 жовтня 2020 року
Рейтинг IMDb – 6,8

Провокативна комедія "Борат 2" стала однією з найпопулярніших у світі, адже ніхто й гадки не мав, чого від неї можна очікувати.

Цього разу Саша Барон Коен вирішив показати, як змінилось життя його героя Бората після виходу першого фільму. Слава не дає журналісту зосередитись на роботі та брати інтерв'ю. А тому Борат завдяки маскуванню повертається в США, де стає гостем офіційної конференції, спонукає політика Руді Джуліані до секс-скандалу, провокує американців на мітингу та намагається побувати у синагозі з гримом єврея. І допомагатиме йому в цьому донька, яка в захваті від витівок батька.

"Пара на свята"
Дата виходу – 28 жовтня 2020 року
Рейтинг IMDb – 6,1

Стрімінгова платформа Netflix порадувала кіноманів і святковою комедією "Пара на свята". Фільм розповідає про випадкову зустріч Джексона і Слоан, які зневірились у пошуках кохання та вирішують супроводжувати один одного на свята. Таким чином шалена парочка уникатиме питань від родичів чи друзів та весело проводитиме час. Однак не все йшло за планом, а на головних героїв чекали скажені пригоди у стилі голлівудських комедій.

Зазначимо, що це далеко не весь список комедій, які презентували у 2020 році. "Випускний", "Суперінтелект", "Не всі дома", "Друзі на свою голову", "Дублерка", "Закохані голубки", "Емма" також знайшли чимало прихильників серед кіноманів. Окрім цього, у грудні очікується на вихід стрічок "Афера по-голлівудськи", "Різдвяні хроніки 2", "Випускний" і "Полювання на Санту", які точно зможуть розвеселити глядачів курйозним сюжетом.

Автор:
Юлія Михайлова

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия