Завантаження ...

Час створювати новорічний настрій

Вже всі чекають новорічних свят, але не у кожного можна спостерігати святковий настрій. Створити його допоможуть ці фильми. «Пара на свята» (Holidate), 2020 У стрічці йдеться про чарівну молоду дівчину на ім’я Слоан, яка присвячує своє життя роботі і не задумується над особистим життям. Їй вже набридли допити родини про те, коли вона вийде ....

 
Вже всі чекають новорічних свят, але не у кожного можна спостерігати святковий настрій. Створити його допоможуть ці фильми.

«Пара на свята» (Holidate), 2020
У стрічці йдеться про чарівну молоду дівчину на ім’я Слоан, яка присвячує своє життя роботі і не задумується над особистим життям. Їй вже набридли допити родини про те, коли вона вийде заміж, і Слоан вирішила зовсім ні з ким не зустрічатися. Однак вона знайомиться із Джексоном, який має такі ж проблеми. В результаті, вони заключають договір, згідно із яким відвідують разом сімейні вечері, представляючись парою.

«Нехай іде сніг» (Let It Snow), 2019

Події стрічки розгортаються напередодні Різдва у невеликому містечку. Всі жителі готуються до свята, але їхній настрій суттєво псує погода — почалася снігова буря. Рух на вулицях зупиняється, гасне світло, люди зачиняються у своїх домівках… Тим часом школярка намагається дістатися найближчого кафе, щоб перечекати бурю. Вона й подумати не могла, що її наступні вчинки запустять ланцюг подій, які змінять життя багатьох людей.

«Різдво на двох» (Last Christmas), 2019
Молода дівчина Кейт працює у магазині різдвяних товарів. Вона зловживає алкоголем і припинила хвилюватися про власне життя. Та все змінюється, коли Кейт знайомиться з милим та симпатичним Томом.

«Лицар перед Різдвом» (The Knight Before Christmas), 2019
У Брук з особистим життям ніяк не складається. Її стосунки завжди були приречені на невдачу, і вона припинила вірити в кохання. Однак одного разу вона зустрічає справжнього лицаря із Середньовіччя! Зла чарівниця відправила його у наш світ, і йому неймовірно складно пристосуватися до нових правил життя. Брук намагається допомогти новому знайомому, і вони весь час проводять разом.

«Передсвядкова лихоманка» (Holiday Rush), 2019
Вільямс працює діджеєм на радіо. В його житті настає чорна смуга: він пережив смерть дружини і самостійно виховує чотирьох дітей. На жаль, Вільямс ледь справляється. Йому важко вирішувати всі питання і дарувати дітям достатньо тепла. Скоро його звільняють з роботи, і все стає ще гірше. Проте Вільямс не дозволяє собі опускати руки — він робить усе, щоб повернути посаду і займатися улюбленою справою.

Текст: Дарія Андрійчук
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия