Завантаження ...

Складить так пальці, це врятує життя!

Ці прості дії варто знати всім. Вони можуть якось врятувати життя. Застосовувати їх потрібно, коли: болі в серці, серцеві напади, пришвидшене серцебиття. При перерахованих станах необхідно негайно приступити до виконання цієї мудрості обома руками одночасно. Полегшення настає відразу. Методика виконання: вказівний палець згинаємо таким чином, ...

 

Ці прості дії варто знати всім. Вони можуть якось врятувати життя. Застосовувати їх потрібно, коли: болі в серці, серцеві напади, пришвидшене серцебиття.

При перерахованих станах необхідно негайно приступити до виконання цієї мудрості обома руками одночасно. Полегшення настає відразу.

Методика виконання:

вказівний палець згинаємо таким чином, щоб він торкнувся подушечкою кінцевої фаланги основи великого пальця. Одночасно складаємо подушечками середній, безіменний і великий пальці, мізинець залишається випрямленим.

Це реально працює. Перевірено незліченну кількість разів, на величезній кількості людей, і природно на мені особисто. Ви легко можете перевірити дію цієї мудри на собі прямо зараз. Спробуйте зробити як на фото і відчуєте в грудях приємне розширення, це відбувається розширення судин. Тут є одна тонкість, вказівним пальцем можна відразу не потрапити в потрібне місце і нічого не відчути, змістіть палець на кілька міліметрів в будь-яку сторону, пошукайте цю точку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия