Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Кольори та знаки зодіаку. Дізнайтеся який колір принесе вам удачу

Ви знали про те, що знаки зодіаку пов’язані з кольорами. Правільно подібраний відтінок здатен володаря певного знаку зодіаку наділити фізичною, духовною енергією, додати благополуччя, везіння. Дізнайтеся, який колір допоможе вам знайти удачу. Безумовно, кольори грають важливу роль в житті людини. ...

 

Ви знали про те, що знаки зодіаку пов’язані з кольорами. Правільно подібраний відтінок здатен володаря певного знаку зодіаку наділити фізичною, духовною енергією, додати благополуччя, везіння.

Дізнайтеся, який колір допоможе вам знайти удачу.

Безумовно, кольори грають важливу роль в житті людини. Вони оточують нас всюди, саме завдяки їм ми маємо можливість побачити навколо себе яскравий і барвистий світ. Колірна гамма здатна вплинути на внутрішній стан людини, на її настрій і емоції, і найчастіше це відбувається на підсвідомому рівні. Кожен зодіакальний представник може дізнатися колір, який визначає його характер, пробуджує в ньому позитивні якості, наділяє його позитивною енергією і привертає успіх. Ми розповімо вам, яка колірна гамма принесе успіх вашому Знаку Зодіаку.

Овен
Яскраві і артистичні Овни володіють сильним характером. Їх присутність неможливо не помітити, так як в будь-якій компанії вони зможуть сміливо завити про себе. Для цих представників зодіакального кола червоний – колір удачі. Він символізує владу, силу і перемогу. Саме тому прагнення до лідерства властиво цьому Знаку Зодіаку. Будь-які відтінки червоного здатні надати Овнам впевненості і підняти настрій.

Телець
Тельці мають творчу натуру: з самого дитинства вони схильні до музики, поезії або образотворчого мистецтва. Крім цього вони спокійні, терплячі і здатні залагодити будь-який конфлікт. Ваш характерний колір – синій. Ви прагнете до гармонійного життя і здатні докласти будь-яких зусиль, щоб досягти своєї мети. Також додаткову допомогу і підтримку вам надають зелений і жовтий кольори.

Близнюки
Кольором удачі для Близнюків є жовтий. Він асоціюється з радістю, гармонією і свободою, допомагає позбутися негативних емоцій і надає легкість. Для представників цього Знака Зодіаку головна мета в житті – це пізнання всього нового. Близнюки люблять спілкування, прагнуть до знайомства з цікавими людьми, намагаються побувати в незнайомих місцях. Жовтий колір допомагає їм в отриманні нових знань, надає впевненість і оптимізм.

Рак
По своїй натурі Раки – спокійні і чутливі, але мало хто здогадується, які загадки приховує їх внутрішній світ. Вони рідко діляться своїми думками навіть з найближчими людьми, а причиною цього є їх скритність. Ваш колір удачі – срібний. Він надає гармонію, ясність розуму, а також має заспокійливі властивості. При виборі прикрас астрологи рекомендують Ракам віддавати перевагу саме срібним аксесуарам. Завдяки їх енергетиці вони зможуть стати вашим захистом і талісманом для залучення благополуччя.

Лев
Леви – царствені і харизматичні натури. Вони обожнюють перебувати в оточенні красивих речей і не схвалюють дешеві імітації і підробки. Характерні кольори цього Знака Зодіаку – золотий і помаранчевий. Завдяки їхньому впливу, Леви завжди впевнені в собі і не бояться виступати на публіці. Помітні кольори для вас є енергетичним сигналом про те, що потрібно не стояти на місці, а приступати до дій. Намагайтеся частіше надягати яскравий одяг, і тоді Фортуна завжди буде на вашому боці.

Діва
Практичні і працьовиті Діви тісно пов’язані зі своєю земною стихією, тому ваш колір удачі – коричневий (земляний). Природна енергетика надає вам сили і втілює в вас найпозитивніші якості. Однак, незважаючи на свою тактовність і стриманість, представники цього Знака завжди таємно прагнуть до ідеалу. Їх головне бажання – змінити світ на краще і знайти в ньому своє місце. Опинившись в сприятливих умовах, ви зможете досягти своїх цілей, головне – не забувайте мати при собі пару речей коричневого кольору.

Терези
Дані представники зодіакального кола не мають на меті отримати від життя все і відразу. Терези мріють підтримувати баланс у всьому, а допомагає їм у цьому блакитний колір. З усієї кольорової гами саме він є одним із найбільш духовних кольорів. Він відіграє незамінну роль в житті Терезів. З його допомогою ви зможете не просто привернути удачу, а й досягти бажаної рівноваги в житті.

Скорпіон
Сам Знак має сильну енергетику, і з її допомогою Скорпіони здатні досягти будь-яких цілей. Додаткову силу їм надають темно-червоні і пурпурні відтінки. Вони володіють сильною енергією і підштовхують до дії. На жаль, іноді вони здатні пробудити в вас негативні емоції, а саме дратівливість, злість, зайву самовпевненість. У такі моменти постарайтеся присвятити себе роботі і направте свої сили на досягнення успіху.

Стрілець
На думку астрологів, Стрільцям приносять удачу фіолетовий і зелений кольори. Вони символізують достаток, багатство і успіх. Такі відтінки часто можна зустріти і в природі, тому ви зможете швидше досягти своєї мети, ніж інші Знаки Зодіаку. У теплу пору року ваші кольори удачі оточують вас майже завжди і скрізь. Взимку ж ви можете прикрасити свій будинок рослинами та квітами фіолетового кольору, щоб вони завжди надавали вам енергію і додатковий стимул.

Козеріг
Козероги відрізняються від інших зодіакальних представників своєю цілеспрямованістю і працьовитістю. Якщо вони хочуть досягти успіху, то будуть намагатися зробити це будь-якими способами. Допомагає їм в цьому енергетика коричневого кольору. Стабільність і практичність – головні характеристики цього відтінку, які властиві і самим Козерогам. Вплив коричневого допоможе поглянути на світ більш реалістично. Це проявляється в акуратному відношенні до грошей, зосередженості і серйозному підході до виконуваної роботи.

Водолій
Водоліям протегує повітряна стихія, тому вони так волелюбні і не люблять заганяти себе в рамки. Щоб посилити своє везіння, оточіть себе речами світло-блакитного кольору. Він має лікувальні властивості, допомагає досягти гармонії, а в потрібний момент зможе відігнати від вас негативні емоції. Даний колір несе позитивну енергію, його бажано використовувати в одязі – в цьому випадку удача завжди буде поруч з вами.

Риби
Риби – найзагадковіший, мрійливий і непередбачуваний Знак. Таємницю їх душі не зможуть дізнатися навіть найближчі люди. Відразу кілька відтінків здатні залучити удачу в ваше життя. Ліловий пробуджує в вас приховані таланти. Синій дарує спокій в стресових ситуаціях. Срібний надає вам терпіння і витривалість. Поєднання цих кольорів – ваш ключ до успіху. Використовуйте їх в одязі або декорі вашого будинку, і тоді скоро ви зміните своє життя в кращу сторону.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: