Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Йодна сітка на ногах та стан здоров’я

В більшості випадків, якщо перестає вистачати йоду в організмі з’являються такі сімптоми, як: слабкість, депрессія, нервозність. Частіше всього знижується здатність запам’ятовувати. Такі симптоми вказують на хвороби щитоподібної залози. Потрібно звернутися до лікаря, щоб з’ясувати причину таких змін в...

 

В більшості випадків, якщо перестає вистачати йоду в організмі з’являються такі сімптоми, як: слабкість, депрессія, нервозність. Частіше всього знижується здатність запам’ятовувати. 

Такі симптоми вказують на хвороби щитоподібної залози. Потрібно звернутися до лікаря, щоб з’ясувати причину таких змін в організмі, який призначить відповідне лікування. В народній медицині існує велика кількість рецептів, які випробували на собі сотні пацієнтів та інколи й самі лікарі рекомендують ці прості засоби. Для лікування щитоподібної залози по народному «зобу», радили скористатися йодною настойкою. Перед сном, малювали на п’ятах йодну сітку та вдягали зверху шкарпетки. Коли зі здоров’ям все добре, то йодна сітка вранці повинна була залишитись на п’ятах. При проблемах з залозою сітка повністю зникає. Тоді такі сітки потрібно було наносити кожного вечора до тих пір, аж поки йод на ранок буде залишатися на місці.

Скориставшись таким засобом, організм насититься йодом, а Ви станете більш спокійнішими, енергійнішими та покращиться пам’ять.

Будьте здорові!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: