Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спускові пристрої для промальпінізма

Сьогодні ми з Вами будемо говорити, про спускові пристрої, які зазвичай використовують в промальпінізмі. Такі пристрої більше схожі на блоки. Вони більш важчі за звичайні спускові пристрої, але більш функціональні.

Такі спускові пристрої дуже важливо використовувати в промальпінізмі. Чому? Так відчуваєш себе більш в безпеці, таким пристроям можна довірити своє перебування на висоті. Такі пристрої мають функцію автоблокування. Що це означає? Коли ми при спуску до низу відпускаємо руку, пристрій автоматично блокує мотузку в тому місці де ми відпустили руку, відповідно ми залишаємось на місці і не впадемо до низу.

Також з такими пристроями легко підніматись вгору. Можна відпочити під час підйому, або ж просто полюбуватись висотою. Чим вище тим цікавіше. Спусковий пристрій для промальпінізму використовується тільки для одинарних мотузок. Це важливо пам'ятати. З легкістю можна піднімати вантаж, можна не спішитись, щоб не боліли руки.

Спускові пристрої від Терра Інкогніта промальпіністам, значно полекшують роботу. Напевне це один з предметів, яким вони віддають перевагу після страхувальної системи. Якщо забув, його вдома, можна сказати, що почуваєш себе мов без рук. Варто завжди пам'ятати таку річ, що тільки ми відповідаємо за себе. Коли беремось за роботу промальпініста, важливо мати те спорядження, яке допомагає нам в роботі. Щоб приносило користь протягом робочого дня. І під кінець цього дня, щоб було натхнення сказати який же я задоволений, що маю надійного друга ( спусковий пристрій) ми з ним як одне ціле.

Є незамінним другом, при сидячому положенні на любій висоті. Тримає нас або ж наші інструменти сьогоднішнього дня. Зазвичай люди, які займаються промальпінізмом мають їх не одну кількість. Це не тому що бояться, що вони закінчаться чи знімлять їх з виробництва. А тому що вони дуже потрібні при таких роботах. Краще них напевне ще не знайшли пристрою.

Хороше та якісне спорядження приносить нам задоволення в роботі. Кожен день хочеться провести з користю не тільки для себе а для людей також. Маючи можливість придбати, те що нам хочеться ми економимо свої ж сили задля наступного дня. Тоді робота приносить нам задоволення, а ще більше задоволення є любити те, чим любиш займатись. Тож важливо віднестись з повною готовністю до роботи, щоб отримати і прибуток і задоволення.

Ми зацікавили Вас розповіддю про спусковий пристрій для промальпінізму? Ви з нетерпінням хоче подивитись чи придбати його. Беріть з собою хороший настрій і завітайте до нас в магазин туристичного спорядження Терра Інкогніта, що знаходиться у Києві, Львові та Одесі а також інтернет магазин, де можна прочитати про такі пристрої детальніше.

Ми не прощаємось, а кажемо до зустрічі!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: