Завантаження ...

Алое в домівках: що відбувається

Алое — унікальна рослина. За кількістю активних біологічних речовин (приблизно 250) вона не має собі рівних серед представників флори. Особливим є квітуче алое, яке мало хто бачив на власні очі. Ця рослина володіє потужною енергетикою, тому її часто використовують для захисту власного житла від нещасть. Насправді, алое ще й справжній довгожитель, адже їхній вік ...

 

Алое — унікальна рослина. За кількістю активних біологічних речовин (приблизно 250) вона не має собі рівних серед представників флори.

Особливим є квітуче алое, яке мало хто бачив на власні очі. Ця рослина володіє потужною енергетикою, тому її часто використовують для захисту власного житла від нещасть. Насправді, алое ще й справжній довгожитель, адже їхній вік може сягати 100 років. Не дивно, що цю рослину часто передають у спадок, як талісман сім’ї.

КВІТУЧИЙ АЛОЕ

Алое — це чудова рослина, яка наповнює дім позитивною енергетикою. Саме через це її часто вирощують прямо на підвіконні.

здоров’я
Часто алое символізує здоров’я та чистоту. Ефірні олії вазону заспокоюють та нормалізують діяльність нервової системи. Алое — це чудове лікування депресій. Алое найкраще поставити біля ліжка. Адже ця рослина вночі виділяє кисень. Також поглинає формальдегіди, які часто виділяються з меблів ДСП та знімає наелектризованість в квартирі. Окрім цього, алое — це справжня жива аптека вдома. Її сік використовується для лікування безлічі захворювань.  А головне те, що корисні властивості цього вазону не залежать від його розмірів.

Ось основна прикмета:
Якщо дорослий алое підсихає, а полив і якість грунту не змінилися, це має вас насторожити. Потрібно в цей період бути дуже обережними, адже рослина просто вбирає в себе негативну енергетику.

Віра і любов

Алое також є символом кохання. Саме ця рослина допомагає парі збудувати міцні та щирі стосунки. Щоб привабити кохання у власне життя, слід робити наступне:
1. Оберіть дорослий та здоровий алое й зірвіть з нього 13 листів.
2. Попросити у рослини пробачення та помістити листя на 12 днів в темне місце.
3. Потім на 13 день потрібно дістати листя та спалити.
4. Попіл розвійте під домівкою вашої коханої людини.

Цікавий той факт, що навіть на весілля в деяких країнах, дарують алое, адже вазон є справжнім талісманом нової сім’ї.

Квітучий алое в будинку
Насправді, у звичайному житлі алое цвіте дуже рідко. Серед народу ходить думка, що алое цвіте лише в тому домі, який переповнює позитивна енергетика.  Мало кому відомо, що навіть розміщення алое має значення: східна сторона нормалізує стосунки всередині сім’ї, покращує розуміння партнерів. Південна сторона може спровокувати пристрасть та романтику навіть в парах, які вже довгий час разом, а от одинакам допомагає покращити особисте життя.

Чи вирощуєте ви алое у власній домівці?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия