Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Барні стільці, які удосконалять вашу кухню

Хочете, щоб кухня заграла новими фарбами? Плануєте удосконалити, оновити приміщення без кардинальних змін і ремонту? Тоді вам в нагоді стануть сучасні барні стільці. З їх допомогою барна стійка буде виглядати зовсім по-новому.

Хочете, щоб кухня заграла новими фарбами? Плануєте удосконалити, оновити приміщення без кардинальних змін і ремонту? Тоді вам в нагоді стануть сучасні барні стільці. З їх допомогою барна стійка буде виглядати зовсім по-новому.

Сучасні пропозиції для оновлення

Українські і зарубіжні виробники меблів пропонують велике розмаїття барних стільців, за допомогою яких можна з легкістю оновити кухню, придати їй витонченого шарму, зробити сучасною, стильною, трендовою.

Серед них можна виділити наступні:

  • Моделі, виконані в індустріальному стилі. Вони максимально прості і водночас елегантні, стануть чудовим доповненням до сучасного приміщення.

  • Стільці з квадратними сидіннями, виконані у мінімалістичному стилі. Чіткі форми в інтер'єрі кухні підкреслять вишуканий смак господаря, стануть справжньою родзинкою і особливою частиною декора.

  • М'які стільці з вигнутими формами. Вони додадуть елегантності, ефектності приміщенню, допоможуть вигідно підкреслити сучасність кухні.

  • Меблі з яскравим металевим блиском обов'язково привернуть увагу, стануть фішкою кімнати. Окрім цікавого зовнішнього виду, вони досить практичні, універсальні, а також не потребують особливого догляду, зручні у використанні.

  • Яскраві пластикові табуретки. За допомогою таких стільців можна пожвавити інтер'єр, внести в нього креатив, сучасні нотки при мінімальних фінансових витратах. Виробники пропонують широкий вибір кольорів і відтінків, який дозволяє підібрати найбільш вдалі сполучення і зробити кухню дійсно стильною.

  • Модні дизайнерські стільці. Такі меблі відрізняються особливим дизайном, є справжньою знахідкою для шанувальників неординарних предметів інтер'єру.

  • Табурети в стилі фаст-фудів, бістро. Такі меблі перетворять вашу кухню у справжнісіньке кафе, однозначно покращать приміщення, стануть важливим декором.

  • Легкі барні стільці зі спинкою, котрі мають металеву оправу. Вони допоможуть створити атмосферу легкості навколо, уникнути загромадження. Це чудовий варіант для невеликих приміщень, котрі потребують таких креативних ідей.

  • Дерев'яні моделі, виготовлені в сучасному стилі - універсальний варіант для будь-якого напрямку. Вони виглядають сміливо і в той же час мають легкий шарм класики.

Як обрати барний стілець?

При виборі барного стільця звертайте увагу на наступні критерії:

  1. Матеріал виготовлення.

  2. Висота стільця і стільниці

  3. Дизайн моделі, а також його сумісність з стильовим оформленням приміщення.

Обрана модель повинна бути зручною у використанні. Висота сидіння залежить від розмірів столу і розраховується як різниця висоти столу і 25-35 см. За стилем виконання барні стільці є різні. Так, для приміщення, відтвореного у стилі прованс чи класика, підійдуть барні моделі з м'яким сидінням, а от для мінімалізму, хай-тек, лофту, кантрі і футуризму достатньо буде міцних барних стільців з жорстким чи напів жорстким сидінням, які виготовлені із міцних, простих у догляді матеріалів. Чималий асортимент барних стільців дозволяє підібрати під кожен інтер'єр достатньо цікавий варіант. А правильний вибір барного стільця забезпечить вас комфортом і зручністю на весь період експлуатації меблів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: