Завантаження ...

Продукти, що розріджують кров: як прожити довго і в здоровому тілі!

Стан крові — найважливіший показник роботи серцево-судинної системи людини. Від неї залежить функціонування всіх органів і клітин. Якщо вона дуже в’язка, її головна функція — транспортна, утруднюється. Може порушитися кровопостачання органів, яке потягне за собою розвиток варикозу і тромбозу. При цьому підвищується ризик виникнення інсульту та інфаркту....

 

Стан крові — найважливіший показник роботи серцево-судинної системи людини. Від неї залежить функціонування всіх органів і клітин. Якщо вона дуже в’язка, її головна функція — транспортна, утруднюється. Може порушитися кровопостачання органів, яке потягне за собою розвиток варикозу і тромбозу. При цьому підвищується ризик виникнення інсульту та інфаркту.

Причини згущення крові
Від крові залежить повністю усі процеси в організмі. Якщо погіршується якість крові, то одразу знижується імунітет і починають з’являтися проблеми зі здоров’ям.  Найбільше при цьому страждають нирки, печінка і головний мозок.

Основних причин згущення крові відразу кілька:
Вживання брудної, хлорованої, газованої води
Загальне закислення організму
Ферментативна недостатність
Шкідливий вплив опромінення
Погано засвоювана рідина
Зневоднення організму при жаркому кліматі або високих фізичних навантаженнях
Брак мінералів і вітамінів в організмі
Недостатнє вживання солі
Вода

Ніщо краще не розріджує кров, ніж вода. Пам’ятайте, що протягом дня потрібно випивати від 1 до 2 л води. Вода має бути чистою і негазованою.

Риб’ячий жир
Риб’ячий жир розріджує кров та чудово насичує організм вітамінами. Окрім цього він виводить зайвий холестерин та розсмоктує тромби. Риб’ячий жир потрібно їсти мінімум 3-4 рази в тиждень, вибираючи саме жирні види.

Ягоди
До складу ягід входять кумарини, які перешкоджають утворенню кров’яних згустків. Чорниця дуже корисна як для профілактики, так і для лікування новоутворень. До того ж це природний протимікробний засіб.

Помідори
Помідори перешкоджають утворенню тромбів в серцево-судинній системі. Виявилося, що помідори (як і аспірин) сприяють розрідженню крові і до того ж (на відміну від аспірину) не дають побічних ефектів

Часник
Часник містить у собі корисні речовини та мікроелементи, які чудово розріджують кров. Для цього можна приготувати настоянку з часнику. Кілька зубчиків часнику очистити та забрати серцевину. Потім потовкти в кашку та залити 0,5 л горілки. Настоювати 10 днів в темному місці. А потім процідити й вживати по 10 крапель за 30 хвилин до їжі.

Корінь імбиру
Вживати відвар кореня імбиру як чай. Він розрідить кров та значно знизить рівень цукру у крові. Ще цей компонент чудово покращує травлення. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия