Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

А ви знали, що ми ніколи просто так не прокидаємось посеред ночі?

Я частенько прокидаюся з 3-4 і ніколи не надавала цьому особливого значення, а тут ось воно що …. Це досить цікава тема, адже стосується практично всіх людей. Чи знали ви, що в даній ситуації не все так просто? Багато прокидаються в один і той же час щоночі, не надаючи цьому ніякого значення. Але чи знаєте ви, що це...

 
Я частенько прокидаюся з 3-4 і ніколи не надавала цьому особливого значення, а тут ось воно що …. Це досить цікава тема, адже стосується практично всіх людей. Чи знали ви, що в даній ситуації не все так просто?

Багато прокидаються в один і той же час щоночі, не надаючи цьому ніякого значення. Але чи знаєте ви, що це може бути відлунням спроб Вищої Сили зв’язатися з вами?

Зараз  розповімо.
У традиційній китайській медицині використовуються меридіани, на яких розташовані точки акупунктури і акупресури. Згідно з китайськими віруваннями, ці енергетичні меридіани пов’язані з годинною системою, яка поперемінно насичує енергією різні частини тіла. Тому, якщо ви прокидаєтеся вночі в різні години, це означає, що ваше тіло відчуває певні відчуття і сигналізує вам про конкретні фізичні і емоційні проблеми.

Не ігноруйте пробудження посеред ночі.

Вважається, що уві сні ми отримуємо повідомлення від Вищої Сили, які можуть багато чого розповісти про наш духовний шлях.

Ви прокидаєтеся в один і той же час щоночі? Ось що це означає:

ПРОБЛЕМИ З СНОМ МІЖ 21.00 І 23.00 – ОЗНАКА стресу.

ПРОБУДЖЕННЯ МІЖ 23.00 І 1.00 – ОЗНАКА ЕМОЦІЙНОГО РОЗЧАРУВАННЯ. Згідно традиційної китайською медициною, це час активності жовчного міхура. Якщо ви прокидаєтеся в ці години, можливо, це говорить про емоційне розчарування, тому вам допоможуть позитивні мантри і вправи на прощення.

ПРОБУДЖЕННЯ МІЖ 1.00 І 3.00 – ОЗНАКА ГНІВУ. Цей енергетичний меридіан пов’язаний з печінкою. Пробудження в цей проміжок пов’язано з гнівом і надлишком енергії «ян». Щоб спокійно виспатися, пийте холодну воду і медитуйте.

ПРОБУДЖЕННЯ МІЖ 3.00 І 5.00 – ОЗНАКА ТОГО, ЩО ДО ВАС ОБЕРТАЄТЬСЯ ВИЩА СИЛА. Цей часовий проміжок пов’язаний з легкими і почуттям смутку. Якщо ви прокидаєтеся в цей час, це може означати, що Вища Сила хоче направити вас до справжньої мети. Щоб знову заснути, використовуйте дихальні вправи і молитви.

ПРОБУДЖЕННЯ МІЖ 5.00 І 7.00 – ОЗНАКА ЕМОЦІЙНИХ БЛОКІВ. Цей проміжок часу енергетично пов’язаний з товстою кишкою. Якщо ви прокидаєтеся в цей час, імовірно, у вас виникли якісь емоційні блоки. Щоб заснути, потягніть м’язи або сходіть в туалет.

Наш організм – вражаюча річ. Якщо ми навчимося помічати і прислухатися до того, що він намагається нам повідомити, ми зможемо поліпшити як фізичний, так і духовний аспекти свого життя.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: