Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Те, як ви схрещувєте пальці, показує ЯКА ви особистість

Відкрийте для себе деякі риси своєї особистості, засновані на тому, як ви схрещує пальці. За словами експертів з мови тіла, те, як ми звикли схрещуємо пальці, може багато чого розказати про нашу особистість. Їх дослідження показало, що мозок ділиться на дві частини, ліву і праву, і можна визначати поведінку людини...

 

Відкрийте для себе деякі риси своєї особистості, засновані на тому, як ви схрещує пальці.

За словами експертів з мови тіла, те, як ми звикли схрещуємо пальці, може багато чого розказати про нашу особистість.

Їх дослідження показало, що мозок ділиться на дві частини, ліву і праву, і можна визначати поведінку людини відповідно до її найбільш активної частини. Це відкриття дійсно цікаво, і ми хочемо поділитися ним з вами, щоб допомогти вам розкрити деякі риси вашої особистості. Як ви схрещує пальці?

Лівий великий палець вгорі.
Якщо ви поклали руки таким чином, ви, швидше за все, практична людина. Ви людина, яка ніколи не приймає поспішних рішень, вам потрібно спочатку подумати про це. Завжди мраховуєте всі переваги і недоліки, перш ніж робити які-небудь висновки. Більш того, іншим дуже важко вас обдурити. У вас є здатність зрозуміти, коли людина бреше вам.

З цих причин ваші друзі і сім’я дуже цінують вас і часто приходять до вас за порадою. Ви щира людина, і ваші пропозиції і поради часто бувають дуже точними. Але це не означає, що ви холодна або занадто серйозна людина. Навпаки, ви людина, яка не хоче жити в нудьзі і одноманітності. У вас чудове почуття гумору і ви дуже товариські. Ви також романтична людина, і ви прекрасно знаєте, як поводитися з залицянням. У відносинах з вами неможливо нудьгувати.

Обидва великі пальці вирівняні.
Ви перфекціоніст і аналітичний людина, і ви очікуєте того ж від інших. Ви хороший приклад для інших людей, ви дуже уважно ставтеся до потреб і бажань інших людей, особливо людей, які вам найбільш дорогі.
Завжди прислухаєтесь до думки кожного і намагайтеся зрозуміти їх точку зору, перш ніж приймати рішення або виносити судження. Ви дуже відкрита, щира і чесна людина. Ваша відвертість іноді може бути лякаючою для деяких людей, але саме ці якості найбільше приваблюють до вас інших. У відносинах ви цінуєте відкритість і чесність і ніколи не уникаєте висловлювати свою думку в будь-якій ситуації.

Правий великий палець вгорі.
Ви дуже емоційна і чутлива людина. Ви можете точно зрозуміти, що відчуває людина, навіть коли вона намагається приховати свої справжні емоції. Інші можуть легко відкритися вам і поговорити з вами про свої проблеми.
Ця здатність також дозволяє вам мати іншу точку зору, допомагає мислити більш творчо і завжди дивитися далі. Таким чином, ви майже завжди можете приймати правильні рішення і робити це навіть після ретельної оцінки кожного аспекту, тому вам потрібно більше часу для прийняття рішення. Ваша здатність розуміти глибокі емоції і забезпечувати теплом людей.

У відносинах ви можете легко зрозуміти невиражені почуття вашого партнера. У вас ніколи не буде проблем із задоволенням всіх ваших емоційних потреб. Ви людина, яка не судить по зовнішності, і ви віддаєте перевагу знати правду, навіть якщо це боляче. Ви не хочете бачити людей, яких любите страждаючими, тому ви завжди намагаєтеся зробити їх щасливими.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: