Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як обрати жалюзі для спальні?

Спальня — це кімната в якій ми відпочиваємо, а тому в ній повинна панувати тиша і спокійна атмосфера.


 

Спальня — це кімната в якій ми відпочиваємо, а тому в ній повинна панувати тиша і спокійна атмосфера. У цьому нам і допоможуть жалюзі для спальні. Вони захистять кімнату від сонячних променів, світла ліхтарів, зменшать шум з вулиці. Не менш важливо також і те, що жалюзі Нікос чудово можуть доповнити будь-який дизайн інтер'єру, завдяки широкому асортименту існуючих форм і кольорів.

Варто виділити кілька переваг жалюзі для оформлення вікон спальні:
·         відмінні захисні характеристики — від світла, шуму, сторонніх очей;
·         можливість регулювати рівень освітленості;
·         легка чистка — всі моделі легко миються або чистяться;
·         безпека і прості механізми;
·         декоративні властивості — різні форми і відтінки допоможуть створити особливу атмосферу в кімнаті;
·         широкий розкид цін — від бюджетних варіантів до категорії преміум.

Переваги жалюзі перед шторами

Порівняно з класичними шторами, жалюзі легше чистяться, не накопичують багато пилу і виглядають більш стильно. При регулюванні рівня освітленості не потрібно прикладати багато зусиль — варто лише повернути спеціальну ручку або натиснути на кнопку пульта. На відміну від штор, які розсіюють сонячні промені по кімнаті, жалюзі повністю закривають віконний отвір.

Які жалюзі обрати?

У питанні про те, які жалюзі вибрати для спальні, можна зупинити свій вибір на рулонних типах жалюзі з натуральних матеріалів — дерева, бамбука або тканини. Вони створять максимально затишну атмосферу, додадуть в кімнату свіжого повітря, м'яко приглушать сонячне світло.

Тканинні жалюзі мають додаткові переваги - вони невагомі, повітряні. Ці якості важливі при оформленні легкого інтер'єру в спальні. Більш того, для віконних прорізів нестандартних форм і розмірів вони підійдуть найкраще. Жалюзійна система Плісе — відмінний варіант, якщо вам треба приховати недоліки кімнати і підкреслити її достоїнства.

Для оформлення вікна в спальні, крім рулонних типів, застосовують також вертикальні і горизонтальні жалюзі. При їх виборі важливо звертати увагу на те, чи покриті вони антистатичними, антибактеріальними, пиловідштовхуючими складами.

Вже доведено, що різні відтінки по-своєму впливають на психіку людини. А тому кольорове рішення займає не останнє місце при оформленні кімнати. Рекомендують використовувати приглушені і спокійні тони-пастельні, шоколадні, зелені, сині. Не варто вибирати холодні відтінки, що можуть створити некомфортну, прохолодну атмосферу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: