Завантаження ...

Яку субсидію українці отримають цьогоріч

Субсидіанти у середньому платять 10% загального розміру платіжки. "Субсидія – це різниця між розміром платіжки і тим, скільки від відповідного розміру доходів громадянин має платити. У середньому це 10%. Однак цей відсоток індивідуально визначається для кожної сім'ї залежно від...

 

Субсидіанти у середньому платять 10% загального розміру платіжки.

"Субсидія – це різниця між розміром платіжки і тим, скільки від відповідного розміру доходів громадянин має платити. У середньому це 10%. Однак цей відсоток індивідуально визначається для кожної сім'ї залежно від доходу. Наприклад, дохід становить 3000 гривень, 10% - це 300 гривень, решта - субсидія. Якщо платіжка приходить на 2000 гривень, від них віднімаємо 300 гривень і маємо 1700 гривень. Це середній розмір субсидії, які держава надавала минулого опалювального сезону", - повідомив заступник міністра соцполітики Віталій Музиченко в ефірі "Сніданку з 1+1".

За його словами, цьогоріч нічого не змінюватимуть.

"Жодних штрафів навіть через неправильне заповнення документів або неправомірне отримання субсидій сьогодні немає. Це міфи навколо програми житлових субсидій", - наголосив він.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия