Завантаження ...

Вперше видали книжку, яка передбачає майбутнє України на 10 років

У Львові на Book Forum презентували книжку "Візія України 2030". Підготували видання фахівці Українського інституту майбутнього. Працювали над ним два роки. Праця розповідає про те, яким буде світ у 2030-му році, яке місце у ньому може зайняти Україна. Також в книзі показано, як...

У Львові на Book Forum презентували книжку "Візія України 2030". Підготували видання фахівці Українського інституту майбутнього. Працювали над ним два роки.


Праця розповідає про те, яким буде світ у 2030-му році, яке місце у ньому може зайняти Україна. Також в книзі показано, як розвиватимуться більшість сфер нашого життя: економіка, політика, національна безпека, цифровізація, освіта, медицина тощо.

"Ми вже багато років працюємо над стратегією України до 2030 року, - каже Віктор Андрусів, виконавчий директор Українського інституту майбутнього. - Намагаємось пояснити, якою має бути державна політика і кроки, щоб ми дійсно вийшли на бажаний рівень розвитку. Щоб сформувати бачення того, куди ми прийдем, організовували круглі столи професіоналів. Тому жартома автор цієї книги – це народ".

Важливо для сталого розвитку те, щоб навчитися планувати на багато років вперед. " В Україні горизонт планування майбутнього – це три роки, якщо більше, то вже не дуже вірять в таке майбутнє. В Америці чи Китаю цей горизонт сягає на 30 років вперед. Тому ми також намагаємось для України зробити планування майбутнього на довший термін. Ще ми хочемо, щоб українці почали вірити в своє майбутнє. Ситуація дуже погана особливо серед молоді, більшість якої бачить своє майбутнє за кордоном".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия