Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що українці несуть в ломбарди

Золоті прикраси найчастіше здають в ломбарди українці. На другому місці - техніка. Зокрема, мобільні телефони, ноутбуки, планшети. Із прикрас, найбільше приносять каблучок. Основні клієнти віком від 26 до 35 років. Пенсіонери рідко...

Золоті прикраси найчастіше здають в ломбарди українці. На другому місці - техніка. Зокрема, мобільні телефони, ноутбуки, планшети. Із прикрас, найбільше приносять каблучок.


Основні клієнти віком від 26 до 35 років. Пенсіонери рідко звертаються до ломбардів.

Влітку кількість звернень зростає. Перша причина - українці приносять цінні речі на зберігання до ломбарду на час відпустки. Оформляють заставу на невелику суму. Так захищають себе від квартирних крадіжок, за дослідженням мережі ломбардів "Скарбниця". Друга причина - отримують додаткові кошти на відпочинок. Прикраси, малогабаритну техніку викуповують одразу після повернення з відпустки.

Підприємці, отримують кредити під заставу промислової техніки, запчастин і будівельних матеріалів. Також приносять речі до ломбарду ті, кому не вистачає грошей до зарплати. Потрібна терміново певна сума на лікування, покупку, тощо.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: