Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Інженер створив двері з підтримкою штучного інтелекту

Інженер Amazon підключив до дверей камеру з підтримкою штучного інтелекту, яка блокує вхід для кота. Фахівцеві Бену Хамму кіт посеред ночі приносив додому напівживу здобич. Щоб уникнути цієї проблему надалі, чоловік підключив камеру з підтримкою...

Інженер Amazon підключив до дверей камеру з підтримкою штучного інтелекту, яка блокує вхід для кота.


Фахівцеві Бену Хамму кіт посеред ночі приносив додому напівживу здобич. Щоб уникнути цієї проблему надалі, чоловік підключив камеру з підтримкою штучного інтелекту та систему блокування на базі Arduino. Їх він встановив у спеціальному отворі для тварин у дверях.

Камеру Бен оснастив алгоритмом машинного зору, який сам розробив. Віз визначає, чи тварина з'являлася і чи має вона здобич. Якщо так, то котячі дверцята блокувались на 15 хв., а інженеру приходило повідомлення. Крім цього, система робить автоматичні пожертвування до благодійної організації National Audubon Society. У ній доглядають птахів, які стають жертвами котів. Штучний інтелект - розділ комп'ютерної лінгвістики та інформатики, що опікується формалізацією проблем і завдань, що подібні до дій, які виконує людина.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: