Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ikea в Україні: де буде перший магазин

Перший в Україні магазин Ikea відкриють у київському торговельному центрі Blockbuster Mall на проспекті Степана Бандери. Магазин матиме площу 6000 кв. м. Про це заявили НВ Бізнес 2 директори девелоперських компаній і консультант з нерухомості...

Перший в Україні магазин Ikea відкриють у київському торговельному центрі Blockbuster Mall на проспекті Степана Бандери.

Магазин матиме площу 6000 кв. м. Про це заявили НВ Бізнес 2 директори девелоперських компаній і консультант з нерухомості. "У приміщенні, де відкриється Ikea, проводяться зміни з урахуванням вимог мережі", - каже директор девелоперської компанії, який побажав залишитися неназваним.

Глава наглядової ради компанії Мандарин Плаза Олександр Черницький пообіцяв надати коментар пізніше. Водночас представники Ikea поки не підтверджують і не спростовують цю інформацію. "Ми будемо готові повідомити детальнішу інформацію щодо місця розташування уже найближчим часом", – відповіли вони, пише The Village.

Ikea запустила веб-сайт для українських споживачів ikea.com/ua та відкрила набір 100 співробітників до першого магазину міського формату в Києві.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: