Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міський конкурс «Повір у себе!» – весняний феєрверк талантів

У Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» 23 квітня − справжня феєрія талантів! За сприяння Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби ...

 
У Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» 23 квітня − справжня феєрія талантів! 


За сприяння Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї, Кіноконцертного комплексу та самих господарів − «БлагоДару» − відбувся 26-й міський конкурс творчості для дітей та молоді з особливими потребами «Повір у себе!» 35 конкурсантів порадували своєю творчістю. Із прекрасною піснею дебютував вихованець Центру Євген Слєзов та посів І місце в номінації «Пісенний вернісаж». Призові місця в інших номінаціях здобули: Ігор Булава, Геннадій Бутенко, Михайло Вілюра, Віталій Дикун, Катерина Єрмоленко, Олександра Іваненко, Олександра Іванова, Павло Капункін, Семен Краснопольський, Богдан Ляшенко, Дар’я Мірошник, Олександра Нікішова, Оксана Панченко, Яна Проценко, Анастасія Тарасенко, Магомед Халіфаєв.
 

 
Решта учасників отримала заохочувальні призи. Центром соціальних служб до участі в конкурсі були запрошені гості з Чернігова: Вікторія Годило і Владислава Фефелова, дівчата залюбки представили свою творчість − прекрасну пісню та чудові саморобні сувеніри. Перлиною свята став ніжний, ліричний танець дівчат-українок під пісню Ніни Матвієнко. Прекрасні майстрині з бісореплетіння Інна Оленич і Тетяна Атрощенко вкотре презентували на виставці свої неперевершені вироби та прикраси з бісеру. Напередодні Великодня учасники конкурсу отримали не тільки призи, а й святкове печиво «великодні зайчики», яке було виготовлено майстринею Юлією Якубець. Також учасників порадували смаколики від Лариси Нікішової.

 
Щиро дякуємо за чарівну атмосферу свята, створену «казковими героями» під керівництвом Лариси Маслій! Велику подяку за подарунки для талановитих славутичан висловлюємо спонсору Алісі Вільямс, ФОП Кульгейко О. В. та Катерині Журавльовій! Нехай і надалі усіх талановитих діточок та молодь окриляє творчий зоряний політ! Бажаємо великих успіхів та натхнення!



Славутицький міський центр
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: