Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Звернення Славутицької міської ради

Попри заборону на спалювання сухої трави цієї весни, деякі жителі міста та навколишніх сіл свідомо порушують правила пожежної безпеки, наражаючи себе і своїх близьких на серйозну небезпеку. Суха вітряна погода сприяє швидкому загоранню та поширенню вогню, який важко зупинити, незважаючи навіть на гарну практичну підготовку людей та наявність необхідних ...

 
Попри заборону на спалювання сухої трави цієї весни, деякі жителі міста та навколишніх сіл свідомо порушують правила пожежної безпеки, наражаючи себе і своїх близьких на серйозну небезпеку. 



Суха вітряна погода сприяє швидкому загоранню та поширенню вогню, який важко зупинити, незважаючи навіть на гарну практичну підготовку людей та наявність необхідних засобів пожежогасіння. Так, лише за один день минулого тижня внаслідок спалювання сухої трави біля житлових садиб на території трьох навколишніх сіл згоріло п’ять забудов різного призначення, спричинивши значні матеріальні збитки та створивши загрозу для сусідських помешкань.

Тож відділ з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Славутицької міської ради попереджає: «Шановні громадяни міста та навколишніх сіл! Не порушуйте правил пожежної безпеки. Не спалюйте суху траву. Не наражайте на небезпеку себе і своїх близьких. Дійте згідно встановленим нормам та правилам діючого законодавства». 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: