Завантаження ...

Я − господар свого життя!

Для сімей із дітьми від 4 до 9 років, якими опікується Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, психологом Олександрою Бондаренко з метою налагодження комунікативних навичок у спілкуванні батьків із дітьми та визначення сімейних цінностей було проведено тренінгове заняття «Я – господар свого життя». У процесі роботи батьки з дітьми мали можливість...

 
Для сімей із дітьми від 4 до 9 років, якими опікується Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, психологом Олександрою Бондаренко з метою налагодження комунікативних навичок у спілкуванні батьків із дітьми та визначення сімейних цінностей було проведено тренінгове заняття «Я – господар свого життя». 

У процесі роботи батьки з дітьми мали можливість через гру визначити потреби один одного, приміряти на себе різні казкові ролі, створити цікаву історію разом.

Спілкуючись у такий спосіб із дітьми, результат просто вражає: діти більш розкриваються, а батьки з розумінням прислухаються до їх потреб. Шановні батьки, дбайте про своїх дітей, розмовляйте з ними, грайтеся, знаходьте час для спілкування – ваша увага безцінна!

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
(тел.: 2-11-15, 3-01-80)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия