Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Екскурсія до дитячої бібліотеки

Дитяча книга – це один із головних засобів розвитку маленької людини. Спілкування з книгою допомагає дитині оволодіти певними знаннями, долучає до культурних цінностей українського народу, його звичаїв і традицій, всебічно її розвиває. І хоча сучасних дітей все більше поглинає Інтернет та гаджети, ми, дорослі, повинні ще з дошкільного віку виховувати у дітей любов...

 
Дитяча книга – це один із головних засобів розвитку маленької людини. 

Спілкування з книгою допомагає дитині оволодіти певними знаннями, долучає до культурних цінностей українського народу, його звичаїв і традицій, всебічно її розвиває.

І хоча сучасних дітей все більше поглинає Інтернет та гаджети, ми, дорослі, повинні ще з дошкільного віку виховувати у дітей любов до книги, бережливе ставлення до неї, розвивати їх художній смак. І саме бібліотека допомагає залучати дітлахів до читання книжок.

З цією метою 4 квітня вихованці старшої групи ДНЗ «Крунк» завітали до Бібліотечно-інформаційного центру для дітей та юнацтва ‒ чарівну оселю книги, яка не залишила жодну дитину байдужою. Дітлахів чекало багате розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів.

Дошкільнят познайомили з правилами користування та поводження з книгою, провели міні-вікторину «Вгадай, з якої казки цей герой». Особливе захоплення у дітей викликали книги про морських жителів, світ динозаврів та дитячі яскраві енциклопедії.

Цікавим доповненням екскурсії став перегляд виставки дитячого малюнка «Мої вічні вірні друзі». Усім діткам сподобалась екскурсія, про що свідчили їх посмішки та радісні оченята.



Наталія КОЗЛЕНКО
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: