Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Позитивні новини нашого міста

Кожного дня наш Славутич змінюється на краще. Та іноді ми за щоденним стрімким життям, постійним втягуванням у політичну боротьбу, виливом негативу зі ЗМІ просто не помічаємо гарну весняну погоду і невеличкі приємні зміни, що відбулися поряд. Отже, проект «Пілони ПДМ» на минулому тижні рухався далі. Металеві планшети додали колонам певної...

 
 

Кожного дня наш Славутич змінюється на краще. Та іноді ми за щоденним стрімким життям, постійним втягуванням у політичну боротьбу, виливом негативу зі ЗМІ просто не помічаємо гарну весняну погоду і невеличкі приємні зміни, що відбулися поряд.

Отже, проект «Пілони ПДМ» на минулому тижні рухався далі. Металеві планшети додали колонам певної завершеності, а налаштування підсвічування розфарбує їх у вечірній час. А поряд, на території Дитячої школи мистецтв, дякуючи бюджету участі, встановлена інсталяція і вже висіяно квіти. Працівники «ЖКЦ» прибрали Центральну площу. У міському парку відновлено освітлення, засвітився і бульвар Янтарний. А для любителів плавання УФКСТ повідомляє, що басейн «Лазурний» продовжує свою роботу до 31 травня.

Гарних і позитивних новин нам усім! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: