Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі затримали особу, яка збувала наркотики

Під процесуальним керівництвом Славутицького відділу Броварської місцевої прокуратури та спільно зі Славутицьким ВП Броварського ВП ГУНП в Київській області 27 березня в м. Славутич під час чергового збуту наркотиків затримано особу в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 («незаконне виробництво, виготовлення, придбання,

Під процесуальним керівництвом Славутицького відділу Броварської місцевої прокуратури та спільно зі Славутицьким ВП Броварського ВП ГУНП в Київській області 27 березня в м. Славутич під час чергового збуту наркотиків затримано особу в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Затриманому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 («незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів групою осіб») ККУ. Йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. Також до останнього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває.


О. ЧЕМЕРИС,
начальник Славутицького відділу
Броварської місцевої прокуратури

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: