Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич ділиться успішним досвідом з енергозаощадження та енергоефективості

Наш Славутич 29 березня відвідала народний депутат України Наталія Кацер-Бучковська, котра очолює підкомітет з питань сталого розвитку, стратегії та інвестицій комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу. Вона виступає прихильником «зеленої» енергетики, є аналітиком з енергетичних питань, а основними темами її публікацій є роль альтернативних...

 

Наш Славутич 29 березня відвідала народний депутат України Наталія Кацер-Бучковська, котра очолює підкомітет з питань сталого розвитку, стратегії та інвестицій комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу.

 


Вона виступає прихильником «зеленої» енергетики, є аналітиком з енергетичних питань, а основними темами її публікацій є роль альтернативних джерел енергії для економіки країни, механізми фінансування енергетичних проектів, а також інвестиційні можливості для України.

Тому не випадково нардепу була цікава інформація про наш Славутич, де приділяється велика увага впровадженню заходів щодо енергозаощадження та енергоефективості.  Міський голова Юрій Фомічев надав вичерпну інформацію про реалізовані проекти з термомодернізації в місті, участі в програмах «Асоціація енергоефективних міст України» та «Угода мерів щодо клімату та енергії», запровадження системи енергоменеджменту, впровадження «Плану дій сталого енергетичного розвитку», запровадження ринку теплової енергії, створення енергетичного кластеру, започаткування в Славутичі першого в Україні муніципального енергокооперативу «Сонячне місто».
 

 


Наталія Кацер-Бучковська детально ознайомилася з роботою котельні ТОВ «Екоенергогенерація» та оглянула будівництво нової теплової електростанції групи компаній «УКРТЕПЛО». Отже, Славутич має успішний напрацьований досвіт з енергозаощадження та енергоефективості, яким готовий ділитися з іншими громадами. А підсумовуючи свій візит до Славутича на своїй сторінці в мережі «Фейcбук», Наталія Кацер-Бучковська написала: «Усе, що нам потрібно, − це бажання, інфраструктура і популяризація ось такого успішного досвіду, як у Славутичі».
 

 


Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: