Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новини Славутича

У понеділок у виконавчому комітеті Славутицької міської ради відбулася загальноміська нарада. На ніq міський голова представив нового виконуючого обов’язки генерального директора ДСП «Чорнобильська АЕС» Сергія Калашника. Також Юрій Фомічев надав інформацію про учбову програму «Від міста до міста», що була організована проектом ЕС «Угода мерів – схід щодо клімату...

 
 

У понеділок у виконавчому комітеті Славутицької міської ради відбулася загальноміська нарада. На ніq міський голова представив нового виконуючого обов’язки генерального директора ДСП «Чорнобильська АЕС» Сергія Калашника.

Також Юрій Фомічев надав інформацію про учбову програму «Від міста до міста», що була організована проектом ЕС «Угода мерів – схід щодо клімату й енергії». Отримання інформації, вивчення досвіду самоврядування Риги та Елгави – без заперечення корисний для Славутича.

31 березня в місті відбудуться чергові вибори президента України. Міський голова звернув увагу і на організацію виборчого процесу, який повинен пройти у Славутичі організовано і відповідально.  На нараді були озвучені питання впорядкування міста, освітлення Центрального парку, роботи басейну, ремонту доріг.

Викликає занепокоєння рівень сплати населення міста за комунальні послуги. За лютий загальний процент сплати становить всього 47%. Начальник КП «ЖКЦ» Юрій Юрченко звертається до славутичан якомога швидше розрахуватися за спожиті комунальні послуги.  Керівники комунальних підприємств підтримали пропозицію створення єдиної диспетчерської служби.

У міській лікарні запрацювала медично-інформаційна система «Медстар».

КП «Агентство регіонального розвитку» укладено 284 договора оренди. Рівень сплати по договорах становить 83%.

У школах міста тривають канікули. Учениця ліцею Катерина Бабич на IV етапі Всеукраїнської олімпіаді з біології посіла 3-є місце. Після поведеного конкурсу директором школи №1 призначено Наталію Бардакову.

За інформацією управління Пенсійного фонду в місті Славутич, пенсійні виплати за місяць складають 54 мільйона гривень. Із 1 березня здійснено перерахунок 6875 пенсій.


Відділ інформації 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: