Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День українського добровольця відзначили в бібліотеці

День українського добровольця – свято на честь українських добровольців, що відзначається в Україні 14 березня. У цей день 2014 року 500 бійців – добровольців прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальону. Тож 14 березня з нагоди Дня українського добровольця в бібліотечно-інформаційному...

 
День українського добровольця – свято на честь українських добровольців, що відзначається в Україні 14 березня. У цей день 2014 року 500 бійців – добровольців прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальону.

Тож 14 березня з нагоди Дня українського добровольця в бібліотечно-інформаційному Центрі для дітей та юнацтва відбулася зустріч учнів 6-В класу загальноосвітньої школи №1 з почесними гостями - добровольцями, учасниками бойових дій на Сході країни Валентином Сухоцьким та Василем Мисько.

Говорили про Україну, про патріотизм, про вибір кожної людини, про обставини, які спонукали прийняттю рішень про вступ у добровольчі підрозділи і, звичайно, про бойові будні. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв. Історичний екскурс, який підготували бібліотекарі засвідчив, що феномен добровольства здавна притаманний українцям.  Гості зустрічі щиро відповідали на запитання. Їх енергетика, завзятість, віра в перемогу, в людей, неймовірна любов до Батьківщини передалась дітям. В читальній залі бібліотеки стояла тиша, учні ловили кожне слово воїнів.

У своєму зверненні до молоді вони акцентували, що майбутнє країни залежить від підростаючого покоління. Від їх принциповості, професійності, патріотизму і любові до рідної землі. В свою чергу колектив БІЦ висловлює слова вдячності всім, хто захищає нашу країну. Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя та щасливого майбутнього для України, в якому не має місця війні.

Юлія Бикова

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: